Haberler
Güncelleme:

Beşiktaş, Bursaspor'u 3-2 Yendi

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, yeni stadında oynadığı ilk maçta Bursaspor'u 3-2 mağlup etti. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (8)

TEXAS:

VALLA HELAL OLSUN NE GÜZEL PENALTI SARI KARTLAR FELAN TFF HAKEMİ BİLİNÇLİ GÖNDERMİŞ. . . . HELAL OLSUN NE DİYELİM. . BUNLAR BÜTÜN MAÇLARI BÖYLE ALIYOLAR ZATEN. . . . İZLEYİN BAKIN

299
4
yanıtYanıtla
1903:

Dünyanın en güzel stadında dünyanın en ateşli taraftarıyla şampiyonluğa BEŞİKTAŞ

9
149
yanıtYanıtla
kitapçıMobil-ANDROID:

BJK kazandı ama hakem kahroldu

11
89
yanıtYanıtla
Hakan SaraçoğluMobil-IOS:

Tebrikler Beşiktaş

7
50
yanıtYanıtla
görkem:

hakem maçı katletti bu kadar

27
13
yanıtYanıtla
Vanlı Kartal:

Şenol Güneş, Quaresma, Tolga Zengin ve İsmail Köybaşı size kocaman yuhhhhhhhhhh. . . Siz o güzel stada ve o muhteşem seyirciye kurban olun. Yakışmıyorsunuz amatör ve küçük adamlar sizi. Altı puan öndeyiz ama endişelerim dağ gibi büyüdü. Zor çok çok zor. . .

5
3
yanıtYanıtla
realite:

anlaşıldı f. orman dilenci gibi diğer takımlara yalvaracak, ne olur 40 yıldabir bu kadar şampiyonluğa yaklaştım, 2011sezonunda hep baraber ts ye yattığımız gibi bize de yatın diye adeta yalvarıyor utanmasa aleni isteyecek. . . ligimizin marka değeri buu maalesef fb ye karşı hakemiyle tff siyle şikeci takımlarla elele kenetlenmek. . . zavallı fb stadını kendi yapsın, vergisini namusuyla ödesin, tek başına kimseyle işbirliği yapmasın, rakipler vergi paralarıyla stad paralarıyla adam alsın, oh ne güzel dünya. .

1
1
yanıtYanıtla
KGT:

bursa nın kontrolsüz foullerine, , çıkmayan sarı kartlara ne demeli.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title