Haberler

Beşiktaş, Bobo İle Önümüzdeki Hafta Masaya Oturuyor

Beşiktaş, Bir Hafta Sonra Bobo Ve Menajeri İle Yeni Bir Mukavele Yapmak İçin Görüşecek.

BEŞİKTAŞ, BOBO İLE ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA MASAYA OTURUYOR

SİYAH BEYAZLI KULÜP BİR HAFTA SONRA BOBO VE MENAJERİ İLE YENİ BİR MUKAVELE YAPMAK İÇİN GÖRÜŞECEK

BEŞİKTAŞ FUTBOL KOMİTESİ ÜYESİ ZÜLFİKAROĞLU :

"BOBO, BEŞİKTAŞ'TA KALMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ"

"BİZ DE BOBO'NUN TAKIMIMIZDA KALMASINI İSTİYORUZ VE KENDİSİ İLE ANLAŞMA SAĞLAYACAĞIMIZA İNANIYORUM"

"BİR HAFTA SONRA MENAJERİ İSTANBUL'A GELECEK VE YAPACAĞIMIZ GÖRÜŞME İLE BU İŞE SON NOKTAYI KOYACAĞIZ"

Övünç ÖZDEM/İSTANBUL, (DHA)

Beşiktaş, bir hafta sonra Bobo ve menajeri ile yeni bir mukavele yapmak için görüşecek.

Beşiktaş'a ilk olarak 2005-2006 sezonunun devre arasında Brezilya'nın Corinthians takımından altı aylığına kiralık olarak gelen Bobo, 2006-2007 sezonun başında dönemin teknik direktörü Jean Tigana'nın onayı ile bonservisi alınarak Siyah Beyazlı takıma transfer olmuştu. Brezilyalı genç oyuncu 20 yaşında kapısından girdiği Beşiktaş'ta oynadığı toplam 5 sezonda attığı goller ile Siyah Beyazlı takımın başarılarında önemli rol oynadı. Ancak bu sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan 26 yaşındaki oyuncu ile Siyah Beyazlı yönetim bugüne kadar yeni bir mukavele imzalamak için masaya oturmamıştı. Son aylarda, yaşadığı sakatlık ve sakatlığı sonrası teknik direktör Bernd Schuster ile anlaşmazlığı sonrasında sürekli olarak forma şansı bulamayan Bobo'nun performansında gözle görülür oranda düşüş meydana gelmişti. Beşiktaş'daki geleceği de netleşmeyen Bobo ile ilgili son noktayı Siyah Beyazlı kulübün futbol komitesi üyesi Cengiz Zülfikaroğlu koydu.

Zülfikaroğlu, Bobo ile son bir görüşme yaptıklarını ve Brezilyalı oyuncunun bu Beşiktaş'ta kalmak istediğini açıkladığını belirterek, şunları söyledi:

"Bobo ile yaptığımız son görüşmede oyuncumuz Beşiktaş'ta kalmak istediğini ve sezon sonu için yapılacak yeni mukavele için masaya oturmaya hazır olduğunu söyledi. Biz de kendisinden memnun olduğumuzu, takımda kalmasını istediğimizi ilettik. Bir hafta sonra Bobo'nun menajeri İstanbul'a gelecek. Yapacağımız görüşme sonrası bu işe noktayı koyacağız. Kendisi ile maddi konuları görüşmedik. Ne o, ne de menajeri bizimle maddi konularda bugüne kadar pazarlığa girmedi. Kendisine bu bir haftalık süre içinde bizden beklentisini düşünmesini ve bize makul bir rakam ile teklifte bulunmasını istedik. Biz Bobo'nun değerini biliyoruz ve hak ettiği ücretin altında bir teklifte bulunmayız. Karşılıklı yapacağımız görüşme ile bu konuyu sonuçlandıracağız."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title