Haberler

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ve Futbolcular Açılışa Katıldı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve Siyah-beyazlı Futbolcular, Üsküdar'da Bir Mağazanın Açılışına Katıldı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve Siyah-beyazlı futbolcular, Üsküdar'da bir mağazanın açılışına katıldı.

Üsküdar Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Cengiz Zülfükaroğlu'na ait banyo ve seramik mağazasının açılışına başkan Yıldırım Demirören, asbaşkan Levent Erdoğan, yöneticiler Behçet Ümitlen, Halim Aydın, menajer Ali Gültiken ile futbolculardan İbrahim Üzülmez, Matias Delgado, Serdar Kurtuluş ve Gökhan Zan katıldı.

Açılışta basın mensuplarının sorularını cevaplandıran kaptan İbrahim Üzülmez, şampiyon olmaları için bu haftaki Kayseri Erciyesspor maçını mutlaka kazanmaları gerektiğini söyledi. Haftasonu oynayacakları karşılaşmanın ço zorlu geçeceğini ifade eden İbrahim Üzülmez, "Kayseri Erciyesspor da iyi bir çıkış yakaladı. Kümede kalma yolunda bu maçı çok önemsiliyorlar. Şampiyon olmak istiyorsak önümüzdeki 10 maçı da final havasında gödmeliyiz. Kayseri Erciyesspor maçını kazanacak güçteyiz. Bu maçta taraftarlarımızın da yanımızda olmasını isterdik. Fakat, artık onlar olmadan da kazanmak zorundayız" dedi.

Tecrübeli futbolcu, Ankaragücü maçındaki olayların sorulma üzerine ise, "Ankaragücü maçını deplasmanda oynadığımız için olaylar sebebiyle bize ceza verilmemesi gerekir. Ayrıca, her statta küfür var. Önemli ve kritik haftalarda böyle cezaların verilmesini doğru bulmuyorum. Galatasaray maçından dolayı bize ceza verildiyse bütün takımlara ceza verilmesi gerekiyor. Gittiğim her maçta küfürlerle karşılaşıyorum" diye konuştu.

(EYB-EYB-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title