Haberler

Beşiktaş Başkanı Orman, Ankara'da Beşiktaşlılarla Buluştu

Beşiktaş Başkanı Orman, Ankara'da Beşiktaşlılarla buluştuOrman Şampiyonluk primine hafta içinde açıklayacağımBeşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Ankara Wyndham Otel'de düzenlenen organizasyonda kongre üyeleri ve Anadolu'nun çeşitli yerlerinden gelen Beşiktaş Dernekleri'nin başkan ve yöneticileriyle bir araya geldi.

Beşiktaş Başkanı Orman, Ankara'da Beşiktaşlılarla buluştu

Orman Şampiyonluk primine hafta içinde açıklayacağım

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Ankara Wyndham Otel'de düzenlenen organizasyonda kongre üyeleri ve Anadolu'nun çeşitli yerlerinden gelen Beşiktaş Dernekleri'nin başkan ve yöneticileriyle bir araya geldi.

Organizasyona Başkan Fikret Orman'ın yanı sıra, İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, As Başkan ve TFF ve Kulüpler Birliği nezdinde Kulüp Temsilcisi Deniz Atalay, As Başkan, Stat ve Stat Sponsorluklarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Umut Güner, Sayman Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kulüp Basın Sözcüsü Metin Albayrak katıldı.

Başkan Fikret Orman, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi;

26 Mart 2012, bundan 4 sene önce. Beşiktaş zorlu günler içerisinde. Ben ve arkadaşlarım o zor günlerde karşınıza aday olarak çıktık. En başta bize Ankara güvendi. Ankara'dan aldığımız kuvvetle de görevimizin başına geçtik. O gün verdiğiniz destek için teşekkür ederim. O zamanlar hep şunu söyledik; Türkiye'de tek büyük vardır, o da Beşiktaş'tır. Ekonomik olarak zor günlerdi. Rakiplerimizin bizden 3 kat fazla gelirleri vardı, davalarımız, borçlarımız vardı. Ama biz büyük bir azimle işe soyunduk. O günlerden başlayarak bize emek veren tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ederim. Büyük fedakarlıklarla çalıştık. Kimsenin yapamayacağımızı düşündüğü stadı yıktık ve yeniden Beşiktaş camiasına kattık. Stadımız yoktu, dışarlarda oynuyorduk ama asaletli duruşumuz dolayısıyla sponsorluk anlaşmalarımızı yaptık. Türkiye'nin en çok mağazası olan Kartal Yuvaları'nı yarattık. Bunlar çalışarak ve inanarak oldu. Hep halkın içindeydik, beraberce büyüdük. Futbol takımımıza doğru yatırım yaptık, Allah'a çok şükür yaptığımız yatırımın da karşılığını gördük. Beşiktaşımız Türkiye'nin tescillenmiş en büyük kulübü oldu. İnşallah önümüzdeki 2 maçı da kazanarak şampiyon olacağız. İşlerimiz bitmedi. Haftaya genel kurulumuz var. Dilerdim ki başka adaylar da olsun. Ama biz çalışmalarımızı başka adaylar varmış gibi yapacağız. Bugüne kadar geldiğimiz nokta çalışılarak gelinmiş bir noktadır. Herkesin bizden büyük beklentileri var. Önümüzdeki süreçte radikal kararlar alacağız. Borçlarımızı kapatmak için giderlerimizi kısmak durumundayız. Futbol takımımıza bütçemiz doğrultusunda eklemeler yapacağız. Bu sürecin sonunda Beşiktaşımızı daha da iyi noktalara getireceğiz. Atılımlarımızla Beşiktaş'ı Avrupa'nın sayılı kulüplerinden biri haline getireceğiz. Bize destek veren herkese tekrardan teşekkürlerimizi sunuyorum.

Bu arada Fikret Orman, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, şampiyonluk primini hafta içinde açıklayacağını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fikret Orman Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title