Haberler

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Taraftara Seslendi: Herkes Yapması Gerekeni Yapacak

Güncelleme:

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Antalyaspor maçında ıslıklanan Oğuzhan'la ilgili, "Herkes yapması gerekeni yapacak. Taraftar taraftarlığını, oyuncular oyunculuğunu yapacak. Taraftarın Oğuzhan'a tepkisi beni rahatsız etti." dedi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, beIN SPORTSHABER'de yaptığı açıklamalarda siyah-beyazlı taraftara da seslendi.

Fikret Orman, Süper Ligde Antalyaspor'a kaybedilen maça Oğuzhan Özyakup'a tepki gösteren taraftarlar hakkında konuşurken, dikkat çeken ifadeler kullandı.

"WHATSAPP GRUBU KURUYORLAR, BENİ DE EKLİYORLAR"

Beşiktaş taraftarının Antalyaspor maçındaki tepkisini de değerlendiren Orman, "29 oyuncumuz var bunu 23-24'e çekeceğiz. Oyuncuya git diyorsun gitmiyor sonra dedikodu yapıyor. Biz o oyuncuların ağızları konuşsun diye değil ayakları konuşsun diye alıyoruz. Sonra kadroya girmeyince konuşmaya başlıyor. Biz oyuncuları ağzı konuşsun diye değil ayakları konuşsun diye alıyoruz. Taraftara gelelim. Dünkü maçta çok üzüldüm. Benim oyuncuma ıslıklar... Oğuzhan bu takımın kaptanlığını yapmıştır, şampiyonluklarında emeği vardır. Nereden çıktı bu kültür? Daha üçüncü maçta! Babasından harçlık alıyor, okula gidiyor, oradan milyon euroluk transferler için yorum yapıyor. Yorum yapması sıkıntı değil, gelip benim telefonuma cevap atıyor. WhatsApp grubu kuruyorlar, beni alıyorlar. Ben sizin sınıf arkadaşınız mıyım? Askere beraber mi gittik? Onun parçası olacak insan mıyım ben? Bu saygısızlıktır" şeklinde konuştu.

"TARAFTAR TARAFTARLIĞINI YAPACAK..."

Beşiktaşlı futbolcuların kendisine çeki düzen vermesi gerektiğini ifade eden Orman, "Herkes yapması gerekeni yapacak. Taraftar taraftarlığını, oyuncular oyunculuğunu yapacak. Taraftarın Oğuzhan'a tepkisi beni rahatsız etti. Beşiktaş, Antalyaspor'a kaybetti. Antalyaspor'un başkanı yakın arkadaşımız. "Bu çocuk, 19 numara, 400 bin euro alıyor" dedi. Bütün takımları, iki tane oyuncumuza dek. Demek ki içeride kendimize bakmamız, kendimize çeki düzen vermemiz lazım. LASK Linz bütçesine, Partizan bütçesine bakalım bir de bizim bütçemize bakalım. Onların gücüne bizim gücümüze bakalım. Oyuncularımız kendi içimizde bir şeyleri düşünmesi lazım. Ama bir yandan da daha ligin başında böyle bir şey olması çok üzücü" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fikret Orman Antalyaspor Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

Fanatık kartal:

Sen de adam gibi başkanlığını yap bu taraftarın parasını oğuzhan gibi ve sayamadığım bir sürü futbolcu bozuntusuna peşkeş çekme.feda feda ama hala değişen yok aksine kulübü resmen batırdın.kagit kalemi alıp liste yapsak faydandan çok zararın var şu kulübe.biran önce defolup gitde taraftarda kulüpte kurtulsun senden biran önce.

1
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Hikaye anlatma Orman, niang, dentinho, s. öztürk, u. boral, frei gibi boş ve özenti transferlerin mimarısın, ayrıca liseyi giden çocuk Beşiktaşlı olduğu için sen başkansın, taraftaf olmazsa Beşiktaş olmaz, herkes haddini bilecek demişin doğru, saçma transferlerinide sonuna kadar eleştirecek

1
0
yanıtYanıtla
Fanatık kartal:

Şu taraftarı senin kadar küçük görüp aşağılayan başkan yoktur bu ulkede

1
0
yanıtYanıtla
ZEUS:

fiko seninde suyun ısınmaya başlıyo yavaş yavaş, daha 3. maçta böyleyse işimiz zor bu sene de, hadi hayırlısı bakalım

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title