Haberler

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Yeni Yönetim Listesi Belli Oldu

Güncelleme:

Beşiktaş'ta Olağanüstü Seçimli Genel Kurula tek başkan adayı olarak girecek Fikret Orman'ın yeni yönetim kurulu listesi belli oldu.

Beşiktaş'ta 16 Eylül Pazar günü gerçekleşecek olan Olağanüstü Seçimli Genel Kurula tek aday olarak girecek Fikret Orman'ın yönetim listesi belli oldu.

HANGİ İSİMLER OLMAYACAK ?

Fikret Orman'ın mevcut yönetiminde yer alan Ahmet Nur Çebi, Erdal Torunoğulları, Emre Kocadağ ve Hakan Kalkavan, yeni yönetim kurulunda olmayacak.

SERDAL ADALI İKİNCİ BAŞKAN OLACAK

Beşiktaş'ta Fikret Orman'ın başkanlık yarışında rakibi olan Serdal Adalı, sürpriz bir kararla yeni yönetimde yer alacak. Serdal Adalı, Beşiktaş İkinci Başkanı olarak siyah-beyazlı camiaya dönüş yapacak.

AHMET KAVALCI DA DÖNÜYOR

Ayrıca daha önce Fikret Orman'ın yönetiminde yer alan Ahmet Kavalcı da olağanüstü seçimli genel kurulun ardından siyah-beyazlı camiada yeniden görev alacak.

İşte Fikret Orman'ın yönetim kurulunda yer alacak diğer isimler:

Umut Güner, Metin Albayrak, Ahmet Kavalcı, Ahmet Ürkmezgil, Deniz Atalay, Şafak Mahmutyazıoğlu, Candaş Tolga Işık, Hüseyin Mican, Cihat Kumuşoğlu, Hakan Özköse, Erdal Karacan, Hüseyin Yücel, Melih Aydoğdu, Gökçe Meriçten.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ahmet Kavalcı Fikret Orman Serdal Adalı Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500

Yorumlar (5)

yabancı sayısı serbest olmasa şampiyondu:

geçen sene dördüncü bu sene hedef beşincilik

4
5
yanıtYanıtla
Fb:

HA FIKO HA dudağı herzana ıslak fıkonu fiko gitsın ünce bı spor külübü kursun jimlatık külübü yalanmı vatmı 8 taşın spır külübü varmı lan fıkooooooooooo

1
5
yanıtYanıtla
Fb:

Nrden llan FIKO NRDESIN

1
2
yanıtYanıtla
Arslaner:

Fikret ORMAN Başkan BeşikAŞK Şampiyon. . .

1
0
yanıtYanıtla
seyit SARI:

Geçen sene sallamıştı kartal avrupayı hatta dünyada hissetmişti bu arsıntıyı istanbul boğazındaki donanmaları izlemeyen izleyemeyen futbol severlere yazık olmuşki hala dördüncülük beşincilik hesabı peşindeker yazık. . .

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title