Haberler

Beşiktaş Ali Koç'unu Buldu! Fikret Orman, Başkanlığa Hacı Sabancı'yı Düşünüyor

Güncelleme:

Olağanüstü genel kurula gitme kararı alan Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman, kendisinden sonra başkanlığı iş adamı Hacı Sabancı'ya bırakmayı düşünüyor.

Yönetim kurulunda değişikliğe gitmek isteyen ve bu nedenle olağanüstü kongre kararı alan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın, Türkiye'nin önemli ailelerinden olan Sabancıların genç ismi Hacı Sabancı'yı yönetim kuruluna almak istediği öne sürüldü.

FİKRET ORMAN GÖZÜNÜ GENÇ İŞ ADAMLARINA DİKTİ

Fikret Orman, kendisinden sonraki süreçte genç iş adamının isminin ön plana çıkabileceğine inanıyor. Fenerbahçe'de yöneticilik yapıp tecrübe kazandıktan sonra başkanlık koltuğuna oturan Ali Koç gibi Hacı Sabancı'nın da siyah-beyazlılarda ileride önemli görevler alabileceği düşünülüyor.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Hacı Sabancı'yı Yönetim Kuruluna Almak İstiyorHacı Sabancı

"BEN BEŞİKTAŞ'I ÇOK SEVİYORUM, BU İŞLER HAYIRLISI"

Haber 1903'ün haberine göre, Beşiktaş Kulubü Başkanı Fikret Orman ile görüşme yapmadığını söyleyen Hacı Sabancı, "Başkan Fikret Orman ile bir görüşmem olmadı. Ben de haberleri sizin gibi medyadan takip ediyorum. Beşiktaş'ımız için hayırlısı olsun. Sezona da iyi başladık. Ben Beşiktaş'ı çok seviyorum. Her zaman da destek olmak isterim. Bu işler hayırlısı" dedi.

Fikret Orman Kendisinden Sonra Başkanlığı Hacı Sabancı'ya Bırakmayı Düşünüyor

Kaynak: Haberler.com / Spor

Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (33)

Kıllanan Adam:

Cicişlerin hacısı mu bu..

11
3
yanıtYanıtla
KUZEY POYRAZ ATEŞDAĞLI:

Bu sabancı anca cicişleri transfer eder:))

8
4
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

BİZ İMANLA İNANÇLA, KUŞLAR PARAYLA PULLA ZENGİN ADAMLARLA VE ÇOĞU ZAMANDA ŞİKEYLE. . . .

6
5
yanıtYanıtla
MEMET33:

BU ÇOCUK ANCA GECE KULÜBÜ YADA TÜRKÜ BAR YÖNETEBİLİR.

9
1
yanıtYanıtla
Batuhan:

O daha kendi ilişkilerini yürütemiyor Beşiktaşı mı yönetecek saçmalamayın? :)

10
0
yanıtYanıtla
CİMBOMSPOR:

ALİ KOÇ İLE HACI SABANCIYI AYNI KEFEYE Mİ KOYDUNUZ?

6
4
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

NİYE HANGİSİ BİR BİRİNDEN FARKLIDIR . ?FARKLI OLSALAR BU KADAR DÜNYALIĞI NASIL ELDE ETDİLER

yanıt0
yanıt1
SSK EMEKLİSİ:

BİR FENERBAHÇE TARAFTARI OLARAK SEVİNİRİM TAKIMLARIMIZIN DAHA ÇOK GÜÇLENMESİNE . YALNIZ ELİNİ TAŞIN ALTINA SOKMALI

4
3
yanıtYanıtla
Ahmet:

Ali koc unu buldu diyerek ali koc parlatin bakalim ileride ne gibi siyasi oyunlara alet edicek feneri görücez hic bir zengin "ülkesindeki kendinden fakir bir zevke" boşa para basmaz muhakak siyasi bir olaya karisicaktir sizde bunu yayinlamayin çünkü suc ortagisiniz.

2
5
yanıtYanıtla
Aykut:

Futbolcularla beraber çapkınlığa çıkar. Taraftar da kupa bekler durur :D

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title