Haberler

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman: Beşiktaş'ın Kaybettiği Bir Şampiyonluk Yok

Güncelleme:

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman zorlu Bayern Münih maçı öncesi, "Beşiktaş'ın kaybettiği bir şampiyonluk yok" dedi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacakları Bayern Münih, Süper Lig'de ise Fenerbahçe maçları öncesinde BJK TV'ye açıklamalarda bulundu.

"KİMSENİN KAZANDIĞI BİR ŞAMPİYONLUK YOK"

Lig yerine Şampiyonlar Ligi'ne odaklanmaları gerektiğini söyleyen Orman, "Tarihimiz açısından önemli bir mücadele. Takım kadromuz tam olarak sahada, sakatımız yok. Oyuncularımın morali iyi. Biraz tabii Konya maçına üzüntülüler ama her maç bittikten sonra yeni bir maç başlıyor. Lig'de daha çok maçımız var. Bizim buradaki direkt rakiplerimizin hepsiyle maçlarımız var. Bu hafta sonu da Fenerbahçe ile sahamızda oynayacağız. Beşiktaş'ın kaybettiği bir şampiyonluk yok. Kimsenin de kazandığı bir şampiyonluk yok. Daha önümüzde çok maç var. Onun için şu anda Lig değil de daha fazla Şampiyonlar Ligi'ne konsantre olmamız lazım. Çok kaliteli, tecrübeli bir kadromuz var. Bunların hepsini, aşabilecek güçte olduğumuza inanıyorum. Futbol şansı yanımızda olsun. Allahtan Bayern Münih maçında yabancı bir hakem var. Hakem hakkında endişem de yok. İnşallah güzel bir maç olacak" sözlerini kullandı.

"ALGI DİYE BİR SENARYO KURUYORLAR"

Bayern Münih maçından sonra önemli açıklamalarda bulunacağını belirten Fikret Orman, "Algı diye bir senaryo kuruyorlar. Gayet de başarılı ama o başarılarını biz sahada çözeceğiz. Bizim işimiz orası. Bununla alakalı bir açıklama yapacağım. Şu anda Bayern Münih maçının önüne geçmesini çok doğru bulmuyorum. Beşiktaş camiası olarak şu anda Bayern Münih maçına konstantre olalım. Salı akşamı inşallah maç bittikten sonra döneceğiz. Çarşamba veya Perşembe bununla ilgili bir açıklama yaparım. Her şey kamuoyunun ortasında gelişiyor. Bizim de söyleyecek laflarımız var. Benim netice itibari ile şu anda iki sorumluluğum var. Ama benim esas sorumluluğum Beşiktaş'tır Ben Beşiktaş başkanıyım. Türk sporuna hizmet etmek bir tek benim görevim değil, herkesin görevi. Ben baktığım tüm açılara Beşiktaş açısından bakarım. Onunla alakalı söyleyeceğim lafları da hiç çekinmeden söylerim." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bayern Münih Fikret Orman Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

konyalı4242424242:

Kaç hakem daha ayarladında böyle emin konuşuyor açıkla bakalım inş şampiyon olamasın konyanın ahını aldınız en son olarak gene söylüyorum inş şampiyon olamaz bjk o zaman şenol hoca hakemlere sarılsın size verilen paralar ne oldu diye hesap sorsun. sarılmaları iyi bilir şenol hocca.

4
11
yanıtYanıtla
Gerçek bu:

Umarım Çıkacağın O toplantıda, Son dakika Canerin Volkana yaptığı ama verilmeyen penaltıyı ve Pepenin çizği üzerinden eliyle dışarı çıkarıpda verilmeyen penaltıyı söyleyip, Küme düşme potasındaki takımdan 2 puan çaldık dersin.

4
4
yanıtYanıtla
Seni severdim:

Başka takımın taraftarı olsamda seni severdim. geldiğinde nede beyefendi bir adam geldi dedim ama sonra sampiyon oluncamı şenol gelincemi başka bir adama dönüştün. kupada elendin teprik etmek yerine süt kupası dedin. rakip basketbolda avrupa şampiyonu oldu. fasa fiso dedin. rakip rivayı satışa çıkardı para için mal mülk satıyorlar dedin. ne oldu sanada bu kadar yüksekten bu kadar yerin dibine girdin ve o objektiflik fanatiklik altında ezildi.

4
4
yanıtYanıtla
Reis:

Fikret Başkan gerçekten hakkı ödenilmeyecek bir başkan. Burada dönen senaryoları görünce apar topar Amerikadan memlekete döndü. Aziz lobisine karşı halkın takımının başkanı onurlu bir mücadele verecektir.

7
1
yanıtYanıtla
MHK:

senin dağıttın umutlar bjk-fb maçında vereceğimiz uydurma penaltı ve kırmızı karta kadar başkan. Fb liyiz.

1
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınzim ali:

sen oyuncu satmaya devam et baskan senden baska bir salatalik olmaz isin ras gelsin

0
3
yanıtYanıtla
HACI:

ANLAT SEN HACI DİNLİYOR NEYİ KAYBETMEDİ GÖRECEZ FENER MAÇI SONRASI HAVLUYU NASIL ATACAKSINIZ MERAK EDİYORUM

0
2
yanıtYanıtla
Aykut Kocaman:

c. çakır-Ali palabıyık-h. ü. meler-halis özkahya yı atarlarsa, arkadamda tff-mhk-medya lobisi, ağlama stratejimle istediğin kadar umut dağıt:)

0
2
yanıtYanıtla
HAKİKAT:

HEPSİ FENERLİ ALGI YAPIP BUNLARIN ATANMASINI İSTEMİYORUZ DİYEREK ASLINDA ATANASINI İSTİYORSUNUZ YEMEZLER

yanıt0
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title