Haberler

Beşiktaş, Avrupa'nın Devlerini Geride Bıraktı

Güncelleme:

Beşiktaş sahasında oynadığı son 43 maçta da yenilgi yüzü görmedi. Kara Kartal bu sonuçla Avrupa'nın dev kulüplerini geride bıraktı.

UEFA'nın Almanca yayım yapan resmi Twitter hesabından Beşiktaş'la ilgili bomba bir paylaşım geldi.

Siyah Beyazlılar'ın Vodafone Park'ta bugüne kadar oynadığı 43 Süper Lig maçında da yenilmemesi Avrupa futbolunun patronunun dikkatinden kaçmadı.

DEV KULÜPLERİ GERİDE BIRAKTI

Paylaşımda Beşiktaş'ın evinde yakaladığı 43 maçlık yenilmezlik serisinin hâlihazırda Avrupa'daki en uzun seri olduğu belirtirken Kara Kartal'ın Paris Saint Germain, Bayern Münih, Porto ve Barcelona'yı geride bıraktığına dikkat çekildi.

İşte kendi liglerinde oynadıkları maçlarda sahasında en uzun yenilmezlik serisine sahip 5 takım:

Beşiktaş: 43 maç

Paris Saint Germain: 41 maç

Bayern Münih: 39 maç

Porto: 35 maç

Barcelona: 34 maç

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Twitter Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (9)

vardarlı:

Fenerde rekor kırdı vardarda :))))

6
5
yanıtYanıtla
vardarlı:

fenevin rekoruda avrupada. siz hiç sigma olomouc diye bir takım duymuşmuydunuz? fenevbahçe sayesinde duyduk Allah''a şükür. vardarspora 2 maçtada ezile ezile yenilerek elendi, ayrıca diğer rekorlar şöyle. 1975-76 şamkup benfica 7-0 fbahçe 1992-93 uefa kupası sigma olomouc-fbahçe 7-1

9
1
yanıtYanıtla
fenerbahçeli kardaşlerim izleyin mutlaka:

fenerbahçeliler takımınızla ilgili şarkı dinlemek isterseniz youtube şifalı içecekler yazın izleyin çok eğlenceli :))

5
1
yanıtYanıtla
aziz yıldırım kurullara kumpas uyguladı:

fenevbahçeye hakemler yardım edince ligde 2. sıraya yükseldi. ziraat Türkiye kupasında da finale taşıdılar. emeği olan herkese teşekkürler. Yusuf namoğlu, ali palabıyık, fırat aydınus mete kalkavan vs. hakemlerin parmağı olmayınca fenev nerde olurdu tahmin edebilirmisiniz. uefa ligi ön eleme maçlarını izleyin sonra tahmin edin :)))

4
1
yanıtYanıtla
fenerlitolga:

fenerbahcenin rekorunu yakalayamamis daha kartaliniz iyi arasdirin bakalim en uzun süre yenilmek evindeki maclarda hangi takimda diye :)

1
4
yanıtYanıtla
mesut i:

türkiye futbolu baya geride kaldi , bizler ancak managerleri zengin ederiz futbolcu transferler ilgisi yok türkiye ligi avrupa ligi karsilaninca almanyada 3 lig seviyede malesev altyapi cok önemli

4
1
yanıtYanıtla
fenerliler izleyin:

fenerbahçeliler takımınızla ilgili şarkı dinlemek isterseniz youtube şifalı içecekler yazın izleyin çok eğlenceli :))

4
0
yanıtYanıtla
suni aykuş ve babası azize ))):

fenerbahçeliler takımınızla ilgili şarkı dinlemek isterseniz youtube a şifalı içecekler yazın izleyin çok eğlenceli :))

3
0
yanıtYanıtla
ADANALI DOST:

yakışır karakartala

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title