Haberler

Beşiktaş, Antalyaspor ve Osmanlıspor'dan Birlik Beraberlik Mesajı

"Bu ülkenin beraberliğini bozmaya çalışanlara müsaade etmeyeceğiz"

Antalya'nın Belek bölgesinde kamp yapan Beşiktaş, Antalya spor ve Osmanlı spor, Türkiye'de yaşanan terör olaylarına karşı birlik ve beraberlik mesajı verdi. Aynı otelde kamp yapan üç takım, akşam antrenmanları öncesi sahada bir araya gelerek dev Türk bayrağı ile poz verdi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Osmanlı spor Kulübü Başkanı Ahmet Gökçek, yöneticiler, teknik direktörler Şenol Güneş, Rıza Çalımbay ve M.Reşit Akçay ile tüm futbolcular saha ortasında dev Türk bayrağı ile poz vererek, basın mensuplarına birlik beraberlik mesajı verdi. Fikret Orman ve Ahmet Gökçek, fotoğraf çekiminden sonra yaptıkları açıklamada, "Bu ülkenin beraberliğini bozmaya çalışanlara müsaade etmeyeceğiz" dediler.

Orman yaptığı açıklamada, "Moralsiz bir toplum oluşturulmaya çalışılıyor. Ne yapabiliriz diye sohbet ediyorduk, böyle doğaçlama olarak, takımlarımızın hep birlikte poz vermesi gibi bir şey çıktı. Çok da güzel oldu. Bu ülkede yaşamaktan çok mutluyuz ve bu ülkenin beraberliğini bozmaya çalışanlara müsaade etmeyeceğiz. İnsanların moralini yüksek tutmaya çalışıyoruz. Spor bunlardan en önemli bir tanesi. Birlik ve beraberlik adına spor önem arz ediyordu ve elimizden geldiğince biz de mücadele ediyoruz" dedi.

Osmanlıspor Başkanı Ahmet Gökçek de, "Genel olarak yapılmak istenenler karşısında bir mesaj vermeye çalışıyoruz. Biz hep böyleyiz, dostuz kardeşiz ve hep beraber diyaloglarımızı devam ettiriyoruz. Biz güzel mesajlar vermeye devam edeceğiz. Bu millet, bu bayrak bizim. Bu yaptıkları karşılığında her zaman alacakları tek mesaj, birlik ve beraberlik mesajı olacaktır. Hep birlikte birlik ve beraberliğimizi göstermek adına ufak bir organizasyon yaptık" ifadelerini kullandı.

Görüntü Dökümü:

-------------------------

-Fotoğtaf çekimi detayları ve başkanlar açıklama

(Haber-Kamera: Ali DANAŞ/ANTALYA DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fikret Orman Antalyaspor Türkiye Belek Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title