Haberler

Beşiktaş - Antalyaspor Maçının Ardından

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Antalyaspor'u 2-0 yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Kazanmanın çok önemli olduğunu belirten tecrübeli teknik adam, "Oyun olarak daha tempolu oynamak istiyoruz. Hazır değiliz, bu normal. Milli takım arasına kadar hazırlık dönemi olarak görüyorum. Erken forma girmek de doğru değil. Oyun ve skor üstünlüğü bizdeydi. Sahanın zemininin de kötü olması oyunu etkiledi. Seyircisi olmayan takım olarak kapanan Antalyaspor'a karşı 2-0'lık skor olumsuz değil ama futbol adına her maçta güzel oyun bekliyoruz. Daha fazla çalışacağız" açıklamasında bulundu.

"HAKEM YARDIMIYLA KAZANMADIK"

Beşiktaş'ın kazandığı penaltı hakkında konuşan Güneş, "Tartışmasını yapmayacağım, pozisyonu görmedim. Yakın komşumuzu iterken, dostumuzun sıkıntısını anlamazsak terörün kucağına düşeriz. Geçen hafta başkan bir şey söyledi dünyayı ayağa kaldırdılar. Elime bir çubuk versinler ben de kaldırırım. Başkanın söylediklerinin altına imzamı atıyorum. Kibarca, medenice toplantıyı yaptı. Türkiye kavga ortamı beklediği için hayal kırıklığına uğradı. Benim elim futbolcuya gidiyor savcılığa veriliyorum. Adam öldürüyorlar bir şey olmuyor. Biz hakem yardımıyla kazanmadık" değerlendirmesinde bulundu.

Tecrübeli teknik adam, "Şehitlerimiz var. Aynı zamanda Süleyman Seba'nın ölüm yıl dönümü. 'Beşiktaş'ı üzmeyin' sözleri tribünde vardı. Eski dostlarımızı kaybediyoruz, gençlerimizi kaybediyoruz. Maç kazanmak güzel ama en yakın dostumun, tanıdığım büyüğüm Sunay Akın'ın babasını kaybettik. Hastalık, terör, adam vurma olaylar. İnsan kaybediyoruz." diye konuştu.

ÇALIMBAY: "İYİ OYNAMAMIZA RAĞMEN MAĞLUP OLDUK"

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay da, maç sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İyi oynamalırna rağmen maçı kaybettiklerinin altını çizen Çalımbay, "Ligin her maçı çok zor. Bu da önemli maçlardan biriydi. İlk 10 dakika istediğimiz gibi oynayamadık. Sonra iyi mücadele verdik. Özellikle ikinci yarıda başarılı oynadık. Duran top ve bir penaltıdan yediğimiz golle mağlup olduk. Eksiklerimiz var. 2-3 haftaya ihtiyaç duyuyoruz ve bir iki transferin yanı sıra oynayamayan futbolcuların dönmesiyle daha iyi bir takım olacağız" açıklamasında bulundu.

Maçın hakemi Cüneyt Çakır'ı eleştiren Çalımbay, "Yaptığı hatalar vardı. Yapmaması gereken hataları yaptı. Penaltı ve gol olsun, verdiği faul olsun yanlıştı. Cüneyt Çakır'ın bana karşı bir şeyi var, anlamıyorum. Kasımpaşa'da çalışırken de aynısını yaptı. Bu seviyede bir hakemin yapmaması gerekiyordu. Ona üzüldük" diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

------------------------------

-Şenol Güneş açıklamalar

-Rıza Çalımbay açıklamalar

HABER-KAMERA: HAKAN TARHAN - İSTANBUL,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Rıza Çalımbay Şenol Güneş Antalyaspor Beşiktaş Politika Güncel Haberler

title