Haberler

Beşiktaş Antalya Kepez'e Takıldı

Beko Basketbol Ligi'nde Antalya Kepez Belediyesi, Beşiktaş Cola Turka'yı Son 2 Periyottaki Üstün Oyunuyla 80 -67 Yenmeyi Başardı.

Beko Basketbol Ligi'nde Antalya Kepez Belediyesi, Beşiktaş Cola Turka'yı son 2 periyottaki üstün oyunuyla 80-67 yenmeyi başardı.

Beşiktaş Cola Turka, etkili oyuncularıyla maça ilk dakikalarından itibaren ağırlığını koydu. Özellikle Chatman ile sonuca giden Beşiktaş Cola Turka'yı durdurmak isteyen Antalya Kepez Belediyesi, Traylor ve Saunders ile aradaki farkın açılmasını engelledi ve ilk periyot 24-17 Beşiktaş Cola Turka lehine sonuçlandı.

2. çeyrekte toparlanan Antalya Kepez Belediyesi, Beşiktaş Cola Turka karşısında hücumda ve ribauntlarda etkili olunca maçın 12. dakikasında aradaki farkı 2 sayıya indirdi: 24-22. Antalya temsilcisi, daha sonra maçta dengeyi kurdu ve 18. dakikada McLinton'un 3 sayılık basketiyle ilk kez öne geçti: 32-31. Ancak devre, 37-35 Beşiktaş Cola Turka lehine sonuçlandı.

3. periyoda hızlı başlayan Antalya Kepez Belediyesi, Beşiktaş Cola Turka karşısında özellikle Traylor'ın etkili oyunu sonunda 23. dakikayı 41-39 önde geçti. Antalya ekibi, Beşiktaş Cola Turka karşısındaki etkili oyununu sürdürdü ve çeyreği 53-47 üstün tamamladı.

Beşiktaş Cola Turka, ilk 2 periyottaki başarısını bu çeyrekte gösteremeyince evsahibi ekip aradaki farkı açtı ve karşılaşmadan da 80-67 galip ayrıldı.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title