Haberler

Beşiktaş, Ankara'ya Gitti...

Beşiktaş Yarın Oynayacağı Gençlerbirliği Karşılaşmasının İçin Bugün Öğleden Sonra Ankara'ya Hareket Etti.

Beşiktaş yarın oynayacağı Gençlerbirliği karşılaşmasının için bugün öğleden sonra Ankara'ya hareket etti.

19 kişilik bir futbolcu kadrosuyla başkente giden siyah beyazlılarda uzun süredir takımdaki yerini alamayan Kleberson ve sakatlıktan kurtulan Gökhan Zan da yer aldı.

İbrahim Üzülmez'in sakatlığında yarın sahaya kaptan olarak çıkması beklenen İbrahim Toraman saha şartlarının kendilerini düşündürdüğünü söyleyerek şöyle konuştu: "Gençlerbirliği kendi evinde iyi oynayan bir ekip. Ama biz oraya üç puan için gidiyoruz. Hedefimiz galibiyet ve şampiyonluk. Eğer şampiyon olmak istiyorsak bu karşılaşmayı kazanmalıyız. Sahaya bütün yüreğimizi koyup kazanacağız. Saha zemini bizi düşündürüyor. Çok kötü bir zemin. Ama iki takım içinde aynı şartlar söz konusu. Ama şampiyon olmak için kazanmalıyız"

Takımın genç oyuncularından Serdar Kurtuluş kendilerine güvendiklerini ve iyi bir hazırlık geçirdiklerini dile getirerek, "Zor bir maç olacak. Ama biz kendimize güveniyoruz. İyi hazırlandık. Şampiyon olmak istiyorsak bu maçı almalıyız" diye konuştu.

Beşiktaş'ın tecrübeli savunma oyuncusu Mustafa Doğan ise şampiyon olmak için bu maçtan üç puanla dönmeleri gerektiğini söyledi: "Saha şartları son oynadığımız maçta çok kötüydü. Zor bir mücadele olacak. Ama şampiyon olmak istiyorsak her türlü engeli aşıp galip gelmeliyiz"

Arjantinli oyuncu Matias Delgado şampiyonluk yarışındaki rakiplerinin kendilerinden önce oynanacak olmasının avantajını kullanmak istediklerini belirterek; "Oynayacağımız takım zor bir takım. Sahada şartları da çok zor . Ama rakiplerimizin maçlarını bugün oynayacak olması bizim için bir avantaj. Umarım onlar puan kaybeder ve biz daha rahatlarız" dedi.

Beşiktaş'ın yarın Gençlerbirliği karşısına şu ilk 11 ile çıkması bekleniyor.

Vedran Runje, Baki Mercimek, İbrahim Toraman, Gökhan Zan, Mustafa Doğan, Mehmet Sedef, Koray Avcı, Burak Yılmaz, Matias Delgado, Ricardinho ve Mert Nobre

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title