Haberler

Beşiktaş, Almanya'ya Gitti... - Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdüren Siyah-beyazlı Takım, Almanya'da 10 Günlük Bir Kamp Yapacak

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, ikinci kamp dönemi için Almanya'ya gitti.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, ikinci kamp dönemi için Almanya'ya gitti.

Havayoluyla İsviçre'ye giden, oradan otobüsle Almanya'nın Freiburg bölgesine geçecek olan Beşiktaş kafilesinde yer alan yönetici Süleyman Eren, Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Almanya'da 10 günlük bir kamp dönemi geçireceklerini söyledi.

Eren, kamp sırasında Fransa liginin iki güçlü takımı ile hazırlık maçı yapacaklarını belirterek, ''30 Temmuzda da ezeli rakibimiz Galatasaray ile Frankfurt'ta Süper Kupa'da karşılaşacağız ve 31 Temmuzda Türkiye'ye döneceğiz'' dedi.

Beşiktaş'ın, hazırlık döneminde çok güçlü takımlarla hazırlık maçı yaptığını belirten Eren, ''Bu karşılaşmalarda alınan sonuçlar önemli değil. 3-0, 5-0 gibi galibiyetler dezavantaj da yaratabilir. Hataların görülmesine engel olabilir'' diye konuştu.

Takımların eksikliklerinin görülebilmesi için hazırlık kamplarının çok önemli olduğunu vurgulayan Eren, ''4 yerli, 4 yabancı ve altyapıdan gelen genç oyuncularla yeni bir takım kurduk. Son yılların en radikal kararını aldık'' açıklamasını yaptı.

-OYUNCULARIN GÖRÜŞLERİ-

Beşiktaşlı oyuncular İbrahim Üzülmez, Baki Mercimek ve Gökhan Güleç, iyi bir kamp dönemi geçireceklerini söyledi.

Siyah-beyazlı takımın kaptanı İbrahim Üzülmez, Fransa'da çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini vurgulayarak, ''Her ne kadar hazırlık maçlarına bunu yansıtamadıysak da çok verimli bir kamp oldu. Bu kampla takımın eksiklerini gördük. Bunları gidermek için Almanya'daki hazırlıklarının iyi bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Almanya kampında eksiklerimizi giderip, keyif veren bir Beşiktaş izlettirmek istiyoruz'' şeklinde konuştu.

Beşiktaş'ın yeni transferi Baki Mercimek de hazırlık dönemindeki çalışmalarda alınan sonuçlardan çok takımın performansının önemli olduğunu, daha önceki kampta iyi bir performans gösterdiklerini belirtti.

Baki, gençlerin takımda uyum sorunu çekmediklerini ifade ederek, ''Ben de kendimi çok iyi hissediyorum. Arkadaşlarımdan gerekli yardımı gördüm. Almanya'da da iyi bir hazırlık dönemi geçireceğimize inanıyorum'' dedi.

Gökhan Güleç ise Almanya kampında takım olarak eksikliklerini gidereceklerini belirterek, ''Türkiye'ye Süper Kupa ile dönmek istiyoruz. Turkcell Süper Ligine de sorunsuz başlamayı arzu ediyoruz'' diye konuştu.

-ALİ GÜNEŞ, İSTANBUL'DA KALDI-

Beşiktaş'ın Almanya kampına sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Ali Güneş götürülmedi.

İstanbul'da tedavi olacağı belirtilen Ali Güneş'in yanı sıra genç oyuncular Rıza Şen, Emre Özkan ve Aydın Karabulut, Almanya'ya götürülmedi.

Bu arada, Polonya'da düzenlenen Avrupa şampiyonasında mücadele eden 19 Yaş Altı Milli Takımı kadrosunda yer alan Serdar Özkan, Serdar Kurtuluş, Serkan Boydak ve Kenan Özer'in, kampa daha sonra katılacakları bildirildi.

Almanya'ya giden kadroda şu futbolcular yer aldı:

İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Koray Avcı, Mustafa Doğan, Gökhan Zan, Murat Şahin, İbrahim Akın, Ramazan Kurşunlu, Ali Tandoğan, Fahri Tatan, Burak Yılmaz, Gökhan Güleç, Baki Mercimek, İbrahim Kaş, Bülent Uzun, Kleberson, Bobo, Nobre, Runje ve Delgado.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title