Haberler

Beşiktaş Almanya'da

UEFA Kupası (B) Grubu Son Maçında Almanya'nın Bayer Leverkusen Takımı ile Karşılaşacak Olan Siyah-beyazlılar Köln'e Geldi.

UEFA Kupası (B) Grubu son maçında Almanya'nın Bayer Leverkusen takımı ile karşılaşacak olan siyah-beyazlılar Köln'e geldi.

Beşiktaş kafilesi, hava limanında Türk gurbetçi taraftarlar tarafından tezahüratlarla karşılandı. Taraftarlar Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'e de çiçek verdiler. Futbolcular ise taraftarlar ile hatıra fotoğrafı çektirdiler. Kafile daha sonra otobüsle kamp yapacakları otele geçti.

Delgado, Mustafa Doğan ve Gökhan Zan sakatlıkları nedeniyle kafilede yer almadılar. İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah ve eşi de kafilede yer aldı.

Öte yandan İbrahim Toraman yaptığı açıklamada, galip gelerek taraftarları sevindirmek istediklerini söyledi. Baki Mercimek ise gurbetçi taraftarlar ile en son Süper Kupa finalinde birlikte olduklarını, perşembe günü Levurkusen maçıyla tekrar bir araya geleceklerini kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title