Haberler

Beşiktaş, Adanaspor'dan Ersan'ı İstedi

Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, takımın genç stoperi Ersan Adem Gülüm'le ilgili Son Gelişmleri Değerlenirdi.

Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, takımın genç stoperi Ersan Adem Gülüm'le ilgili Beşiktaş'tan resmi transfer teklifi geldiğini, ancak görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

2013 yılına kadar Adanaspor ile sözleşmesi bulunan Ersan'ın Beşiktaş'a transferinin önümüzdeki günlerde netleşeceğini anlatan Başkan Akgül, "1987 doğumlu oyuncumuzla Adanaspor'da mutluyuz. Ancak, Beşiktaş transfer teklifinde oyuncumuzun hak ettiği bedeli verirse, anlaşma sağlanır. Aksi halde bizde hedefi olan bir takımız ve Ersan'a her zaman olduğu gibi hep ihtiyacımız olacaktır. Ersan takımımızın Kartepe kampında hazırlıklarını sürdürüyor. Bedeli ödenirse transferi bitiririz" dedi.

Akgül geçtiğimiz sezon Adanaspor'da sergilediği istikrarlı performansıyla bir çok takımın transfer listesine giren başarılı oyuncunun Beşiktaş gibi büyük ve iyi bir camianın da transfer listesinde olduğunu belirterek, "Beşiktaş gibi bir kulübe oyuncu transfer edecek seviyede olduğumuz için kendimizi mutlu hissediyoruz. Amacımız aynı zamanda Türk futboluna katkıda bulunmaktır." şeklinde konuştu.

ERSAN ADEM GÜLÜM KİMDİR?

1987 Avustralya doğumlu olan genç stoper Ersan Adem Gülüm, Türkiye'de Manisaspor ve Elazığspor forması giydi. 3 sezon önce Elazığspor'dan 180 bin TL bonservis bedeli ile Adanaspor'a transfer olan Ersan Adem Gülüm ayrıca Avustralya Ümit Milli Takımı'nda da görev aldı.

FERRARİ'NİN YERİNE

Adanaspor ile sözleşmesi 31 Mayıs 2013'e kadar devam edecek olan başarılı futbolcunun transferinin, Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster'in İtalyan stoper Ferrari'yi yabancı kontenjanını açmak için gönderilecekler listesine alması üzerine gündeme geldiği öğrenildi.

Adnan POYRAZ- ADANA- DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title