Haberler

    Beşiktaş'a yeni 10 numara; Jeff Hendrick

    Güncelleme:

    Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan ve bu nedenle güçlü ve alternatifli bir takım kurmak isteyen Siyah-Beyazlılar transferde gaza bastı.

    Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan ve bu nedenle güçlü ve alternatifli bir takım kurmak isteyen Siyah-Beyazlılar transferde gaza bastı. Kara Kartal'da teknik direktör Sergen Yalçın'ın talebi doğrultusunda istikrarsız performans gösteren Adem Ljajiç'in yerine 10 numara arayışları başlamıştı. Beşiktaş aradığı ismi İngiltere'de buldu: Jeff Hendrick...

    Ada temsilcisi Burnley'le sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan 28 yaşındaki oyuncuyla ilk temas kuruldu. İrlandalı oyuncu, İstanbul'da yaşamaya olumlu baktığını belirtirken, Siyah-Beyazlılar'dan 3 senelik sözleşme ve yıllık 700 bin Euro garanti ücret talep etti.

    Yönetim rakamı çok buldu ve Hendrick'e 2 milyon Euro önerdi. Yıldız ora saha bu öneriyi kabul ederse imza için Türkiye'ye gelecek.

    Beşiktaş'ta Adem Ljajic'in Ozan Tufan'la takas edileceği de iddia edilmişti.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Beşiktaş Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title