Haberler

Beşiktaş'a İkinci Delgado...

Övünç Özdem, İstanbul Dha

Övünç ÖZDEM, İstanbul DHA

Beşiktaş önümüzdeki sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Menajer Ali Gültiken Arjantin'de Cupa Libertadores kupası maçlarını izlerken, alt yapı hocalarından Fikret Demirer İspanya'da oyuncu arıyor. Demirer'in, İspanya La Liga ekiplerinden Real Racing Santander'de forma giyen Sergio Matabuena Delgado'yu beğendiğini ve bu oyuncu ile ilgili raporunu yönetime sunduğu öğrenildi. Ön libero mevkinde görev yapan Matabuena Delgado 12/02/1979 doğumlu ve 1,85 boyunda olduğu belirtilirken, siyah beyazlı yönetimin bu oyuncuya sıcak baktığı öğrenildi. İnter ve Milen kulübü yetkilileri ile fikir alış verişinde bulunmak için Milano'ya giden Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot'un da bu oyuncuyu beğendiği, İstanbul'a geldikten sonra Fikret Demirer ile yüz yüze görüşeceği bildirildi. 28 yaşındaki futbolcu geçen sezon La Liga'da forma giydiği 23 maçta 2'si 4 Mayıs 2006'ta oynanan Real Madrid maçında olmak üzere, toplam 3 gol kaydetti. Bu sezon başı geçirdiği sakatlıktan dolayı fazla forma şansı bulmayan Matabuena, 2006 - 2007 sezonunda 4 karşılaşmada forma giydi, ancak fileleri havalandıramadı.

Daha çok hücuma yönelik bir futbol anlayışına sahip olan İspanyol oyuncunun, rakip takım atakta yaparken kazandığı topları hızlı bir şekilde değerlendirip, takımın temposunu arttıran özellikleri bulunduğu öğrenildi. Matabuena Delgado Real Racing Santander'in alt yapısnıda yetişti. 2002 yılından itibaren de A takımda forma giyiyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title