Haberler

Beşiktaş'a Dev Yeşil Alan Projesi Müjdesi

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Basın Danışmanları Platformu Üyeleri ve gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi.

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Basın Danışmanları Platformu Üyeleri ve gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Hazinedar, Beşiktaş'ta İstanbul'un son dönemde hizmete sunulan en büyük aktif yeşil alan projesinin hazırlıklarının tamamlandığı müjdesini verdi.

Beşiktaş Belediyesi, Basın Danışmanları Platformunu ve gazetecileri sabah kahvaltısında ağırladı. Suada'da düzenlenen kahvaltıda bir araya gelen basın danışmanları ve gazeteciler, gündeme dair değerlendirmelerde bulunup istişare yaptı. Programa Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, FOX TV Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk, Kanal D Ana Haber Spikeri Serdar Cebe, Posta Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Çoşkundeniz ve çok sayıda basın danışmanı katıldı.

"EŞİMLE BERABER BAŞÖRTÜLÜLERE DESTEK İÇİN YÜRÜDÜK"

Üniversitede okuduğu yıllardaki anısını platform üyeleri ve gazetecilerle paylaşan Başkan Murat Hazinedar, Başörtülülerin için yürüyüşlere katıldığını belirtti. Hazinedar, "Biliyorsunuz Cuma sonrası İstanbul Hukuk Fakültesi'nin önünde eylemler yapılırdı; başörtülü kızlarımızın içeri girmesine ilişkin. Sorun yoktu, bir anda sorun ortaya çıkarıldı. Ben başı açık olan eşimi aldım. O eylemlerde şuanda AK Parti'de olan çok sayıda arkadaşım, MHP'li olan birkaç arkadaşım ama çoğu AK Parti'de şimdi. Önemli görevler yapıyorlar. Onlarla beraber biz onlara destek verdik. Eşim beni başta anlamadı, sonra ben anlattım ona anladı. O günden gelen özgürlükçü bakışımız var. O nedenle bu konularda çok şey söyleme hakkını kendimde buluyorum" diye konuştu.

"BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ'NİN İSTANBUL'A RENK KATTIĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

Bu dönemde Beşiktaş Belediyesi'nin İstanbul'a renk kattığına inandığını söyleyen Başkan Hazinedar, önümüzdeki dönemlerde Beşiktaş Belediyesi'nin çok daha güzel işler yapacağını belirtti. Başkan Murat Hazinedar, "Bu sene Büyükşehir ile beraber 2 yıldır inşa etmeye çalıştığımız işbirliğinin sonuçlarını da göreceğiz inşallah. Ben bu işbirliğini çok önemsiyorum. Toplum emin olun ki diyalog istiyor. Toplum barış istiyor, kardeşlik istiyor. Barış sürecine toplumun bu kadar destek vermesinin nedeni oydu. İçinde hata barındırmasına şimdi onun bedellerini ödüyor olmamıza rağmen destek vermesinin nedeni; toplum barış istiyor. İyi bir dil kullanmamız gerekiyor" şeklinde konuştu.

"SON DÖNEMDE HİZMETE SUNULAN EN BÜYÜK AKTİF YEŞİL ALAN PROJESİ GELİYOR"

Büyükşehir Belediyesi ile birlikte hayata geçirilecek projelere ilişkin detayları paylaşan Başkan Hazinedar, "Biz Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Topbaş, ile diyalog kurduk ve şimdi, onun eserleri geliyor. Metro geliyor. Yıllardır yapılmıyordu. Türkiye'nin en önemli aksıydı. Neden yapılmıyordu: işte o diyalogsuzluk nedeniyle. Meydan geliyor, kurula gitti, yeni Beşiktaş Meydanı geliyor. Ihlamur Meydanı geliyor. İstanbul'un son dönemde hizmete sunulan en büyük aktif yeşil alan projesi geliyor. Tam 200 bin metrekare. Ortaköy Kültür Vadisi Proje bitti Sayın Topbaş Başkanımızla son rötuşları yapıp inşallah 2016'da ihalesini yapacağız. 200 dönümden bahsediyoruz. Akmerkez'den Ortaköy'e kadar uzanan, kimsenin bilmediği bir vadi. Orayı olağanüstü bir hale sokacağız" ifadelerini kullandı.

"USTA ÇIRAK İLİŞKİSİ BİZDE BİTTİ DENECEK KADAR AZ"

Yaptığı konuşmada benzer haberlerin çokluğundan yakınan Kanal D Ana Haber Spikeri Serdar Cebe, "Bizim için öneli olan oraya giden adamın orada farklı bir unsuru görüp onu haber yapması. Ben mesela 1996 yılında Bağdat'a gitmiştim. Bombalanıyordu, insanları hep sığınağa götürüyorlardı. Gazeteciler hep sığınak haberleri yaptı. Ben sığınakların haberini yapmadım. Oraya giden gazetecilerin haberini yaptım mesela. Adam yetişmiyor demişti Mehmet Coşkundeniz. Evet, adam yetişmiyor. Usta çırak ilişkisi bizde bitti denilecek kadar az. O nedenle biraz da çuvaldızı kendimize batıralım" dedi.

Program sonunda platform üyeleri ve gazeteciler günün anısına Başkan Hazinedar ile birlikte pasta kesti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Beşiktaş Belediyesi Murat Hazinedar İstanbul Kanal D Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title