Haberler

Beşiktaş'a Antalya'da Pastalı Karşılama

Antalya Havalimanı çıkışında Beşiktaş kafilesini tezahüratlarla karşılayan taraftarlar, bugün doğum günü olan antrenör Carlos Carvalhal'a da küçük bir kutlama yaptılar.

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında yarın Orduspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, saha kapama cezası nedeniyle karşılaşmanın oynanacağı Antalya'ya ulaştı.

Yarın saat 20.00'da Mardan Antalyaspor Stadı'nda oynanacak karşılaşma için Antalya'ya gelen Siyah-Beyazlı kafileyi yaklaşık 50 kadar taraftar karşıladı. Antalya Havalimanı çıkışında Beşiktaş kafilesini tezahüratlarla karşılayan taraftarlar, bugün doğum günü olan antrenör Carlos Carvalhal'a da küçük bir kutlama yaptılar. Taraftarlar, havalimanına getirdikleri ve üzerinde iyi ki doğdun Carvalhal yazısı olan pastayı Portekizli teknik adama ikram ettiler. 46 yaşına giren Carvalhal kendisine yapılan bu sürprizden dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederken, hayatında ilk kez havalimanında bir doğum günü kutlaması gerçekleştirdiğini belirtti.

Siyah-Beyazlı kafile bu kutlamanın ardından konaklayacağı otele hareket etti.

Öte yandan sarı kart cezası nedeniyle Orduspor karşısında forma giyemeyecek olan Quaresma, kafileyle birlikte Antalya'ya gelmedi. Portekizli oyuncunun 3 gün izinli olduğu ve 7 Aralık Çarşamba günü Antalya'ya gelerek takım arkadaşlarına katılacağı öğrenildi.

Antrenör Carvalhal'ın, takımını Orduspor karşısına şu ilk 11 ile çıkarması bekleniyor

Cenk, Hilbert, Sivok, Egemen, İsmail, İbrahim Toraman, Ernst, Fernandes, Erkem, Veli, Almeida

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title