Haberler

Beşiktaş 3 Yıl Aradan Sonra Evinde

beşiktaş, 3 yıl aradan sonra evine döndü ve yeni stadında ilk maçına Bursaspor karşısında çıktı.

beşiktaş, 3 yıl aradan sonra evine döndü ve yeni stadında ilk maçına Bursaspor karşısında çıktı.

Bu tarihi gün için Beşiktaş semti ve Vodafone Arena Stadı'nın etrafı öğlen saatlerinden itibaren adeta bayram yerine çevrildi.

Binlerce taraftar, stattan semt içine kadar döşenen kırmızı halıdan yürüyerek 3 yıldır özlemini çektikleri stada ulaştı.

Maç öncesi polis ve taraftarlar arasında yoğunluk yüzünden çıkan ve biber gazı sıkılmasına kadar varan arbede bile stat çevresi ve içindeki coşkuyu gölgelemedi.

ESKİ TEKNİK DİREKTÖR VE OYUNCULARA PLAKET

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, maç öncesi açılışa gelen eski teknik direktör ve oyunculara plaket verdi. Bu isimler arasında Dorde Milic, Tigana, Bernd Schuster, Daniel Amokachi gibi isimler vardı.

TÜM TARAFTARLARA BAYRAK VE UYARI ANONSLARI

Beşiktaş Kulübü, stada giren tüm taraftarlara bayrak dağıttı. Bunun yanı sıra güvenlik kurallarına uymaları, küfür etmemeleri ve merdiven boşluklarına oturulmaması için sık sık anons yapıldı. Stat güvenliğinde yüz tanıma sisteminin devrede olduğu ve bu taraftarların hemen tespit edileceği uyarısına rağmen bu kuralın fazlasıyla ihlal edildiği görüldü.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN SÜRPRİZLER

Teknik direktör Şenol Güneş bu tarihi maça sürpriz oyuncularla çıktı.

Bu sezon tüm maçlarda oynayan Andreas Beck ilk kez yedek otururken yerine Serdar Kurtuluş'un oynaması tarihi günün en büyük sürprizi oldu. Üç maçtır savunmada oynayan Necip'in yerine de Alexis tekrar ilk 11'e dönerken, ikinci büyük sürpriz Boyko'nun 18 dışında kalması oldu. Tolga Zengin'in kaleyi koruduğu tarihi maçta yedek kaleci olarak Günay Güvenç yedek kulübesinde oturdu.

Beşiktaş, bu tarihi maça Tolga - İsmail - Serdar - Alexis - Marcelo - Atiba - Oğuzhan - Quaresma - Sosa - Olcay - Gomez 11'i ile çıktı. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şenol Güneş Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title