Haberler

Beşiktaş 3 Puanı Tek Golle Aldı

Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'in 25. Haftasında Cezası Nedeniyle Seyircisiz Oynanan Maçta Kayseri Erciyesspor'u 1-0 Mağlup Ederek, Şampiyonluk İddiasını Sürdürdü.

Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'in 25. haftasında cezası nedeniyle seyircisiz oynanan maçta Kayseri Erciyesspor'u 1-0 mağlup ederek, şampiyonluk iddiasını sürdürdü.

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, çok iyi bir takıma karşı oynadıklarını belirterek, "İyi organize olarak bize alan bırakmadılar. 3 puan aldığımız için mutluyuz. Futbolcularıma maçtan önce sabırlı olmalarını söyledim. Sürekli duran toptan gol yiyen biz oluyorduk. Bugün bunu biz başardık ve duran toptan gol attık" dedi.

Karşılaşmayı kazanmalarına rağmen çok sakat verdiklerini ifade eden Fransız teknik adam, "Koray'ın omuzunda, Burak'ın kolunda, Mustafa Doğan'ın da kasığında problem var. Ama milli maç arası bize iyi gelecek. Sakatlarımızın iyileşmesi için zamanımız olacak" diye konuştu.

Jean Tigana, Siyah-beyazlı takımın gol pozisyonu bulmakta zorlanmasıyla ilgili bir soruya ise, "Her hafta bunu geliştiriyoruz. Bobo olmayınca ileride güç kaybettik. Fakat oyunu kurarken ve paslaşırken çok da kötü değiliz" cevabını verdi.

Geçen sezonun 25. haftasıyla bu sezonun geride kalan 25 haftasının kıyaslanmasıyla ilgili olarak da Tigana, "Takımın bu sezon yüzde 60'ına yakınını yeniledik. Geçen sezon evimizde oynadığımız maçlarda sorun yaşıyorduk. Şimdi ise evimizde kazanıyoruz, dışarıdaki performansımız yeterli değil. Fenerbahçe ile mücadele etmemiz için dışarıda da kazanmamız gerekiyor" diye konuştu.

Fransız teknik adam, geçen hafa Gökhan Zan ile Futbol Şube Sorumlusu Celalettin Kolot'un tartışmasının takımı nasıl etkilediği yönündeki bir soruya ise, "Ben o zaman orada değildim. Fakat biz bir aileyiz. Aile içinde çekişmede olur, tartışmada" cevabını verdi.

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ise, Beşiktaş karşısında mağlup olmalarına rağmen verdiği taktiği harfiyen yerine getirdikleri için takımını kutladığını söyledi. Korkmaz, "Karambolden gelen bir top gol oldu. Ortaya koydukları oyundan ve mücadeleden dolayı oyuncularımı kutluyorum. Beşiktaş'a da başarılar diliyorum" dedi.

Bir basın mensubunun 'Futbolculuğunuzdaki sertliği takımınıza yansıttınız mı?' şeklindeki sorusuna ise Korkmaz, "Oyuncularım, futbolun içindeki sertlikleri yaptılar. Hakem pozisyon faul ise verdi, değilse devam ettirdi. Futbolun içindeki sertliklerse, bunlar çok normal" cevabını verdi.

Bülent Korkmaz, Kayseri Erciyesspor'un öncelikli hedefinin kupa mı yoksa lig mi olduğunun sorulması üzerine de, "Biz maç maç düşünüyoruz. Önümüzde hangi maç varsa onu önemsiyoruz. Önümüzde de milli maç arası var. Milli Takımımız'a da başarılar diliorum. Kupa veya lig ayrımı yapmıyoruz. Hangi maç varsa onu düşünüyoruz" cevabını verdi.

Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'in 26. haftasında Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, Çarşamba günü yapacağı antrenmanla başlayacak.

(EYB-KÇ-KÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title