Haberler

Beşiktaş 3. Hazırlık Maçında Farklı Galip Geldi

Ali DANAŞ - LEOGANG - DHA

Beşiktaş, Avusturya kampının 3. hazırlık maçını İspanya La Liga takımlarından Eibar ile yaptı. Mücadele Beşiktaş'ın 3-0 üstünlüğü ile sona ererken, goller Cenk Tosun (2) ve Tolgay Arslan'dan geldi.

SİYAH BEYAZLILAR BU KEZ FARKLI GALİP

Beşiktaş sahaya Tolga, Beck, Marcelo, Necip, Tosic, Atiba, Tolgay, Oğuzhan,Olcay, Aras ve Cenk Tosun onbiri ile çıktı.

Al Hilal ve yarım kalan Hoffenheim maçlarında arayış içinde olan ve farklı oyuncuları, farklı bölgelerde deneyen Şenol Güneş bu kez normal kadroyu tercih etti. Geçen sezonlardan da bu mevkiye alışık olan Necip Uysal, Marcelo ile beraber stoperde oynadı.

Karşılaşmanın ilk yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Defans hatalarının ön plana çıktığı ilk yarıda sağ kanatta oynayan Aras Özbiliz'in ortasında golü atan Cenk Tosun oldu ve ilk yarı 1-0 Beşiktaş'ın üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarı Eibar'ın daha fazla hücum düşünen yapısını fırsata çeviren Siyah Beyazlılar hızlı hücumlarda bir hayli etkili bir oyun ortaya koydu. Önce Cenk Tosun ardından Tolgay Arslan ile farkı yakalayan Beşiktaş karşılaşmadan 3-0 galip ayrılmasını bildi. Teknik direktör Şenol Güneş, 3-0'ın ardından yaptığı oyuncu değişiklikleri ile diğer yedek oyunculara da şans verdi.

MAÇ NOTLARI

Sakatlıkları devam eden Gökhan Gönül ve Kerim Frei'n yanı sıra Kaleci Fabricio da Eibar maçıını kadrosuna alınmadı.

7 Şubat'taki Gaziantepspor maçında sakatlanan ve bu sakatlığı 6 ay süren Rholdolfo maçın 63. dakikasında oyun girerek aylar sonra formasına kavuşmuş oldu.

Türk seyirciler karşılaşmaya büyük ilgi gösterirken maç boyu tezahüratlar söyleyerek Beşiktaş'a destek verdi.

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Bebe Eibar kadrosundaydı ancak maç kadrosuna dahil edilmedi. Bebe taraftarlar ile fotoğraf çektirirken Beşiktaş'ın malzemecileri ile sohbet etti.

Siyah Beyazlıların golcüsü Cenk Tosun'u her Avrupa kampında olduğu gibi bu kampta da ailesi yalnız bırakmadı. Cenk'in annesi babası ve eşi ve kardeşi Frankfurt'tan 8 saatlik bir yolculukla Leogang'a gelerek Eibar maçını seyretti. Cenk Tosun'un babası Şenol Tosun oğlunun 2 gol atmasının bütün yorgunluklarına değdiğini söyledi.

KAMP TAMAMLANDI, ÇALIŞMALARA İSTANBUL'DA DEVAM

Avusturya kampını tamamlayan Beşiktaş sezon hazırlıklarına İstanbul'da devam edecek.

İki gün izin yapacak olan Siyah Beyazlılar 7 Ağustos'ta Yunanistan ekibi Olimpiyakos ile Vodafone Arena'da karşılaşacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cenk Tosun Avusturya Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title