Haberler

Beşiktaş: 2 - Vestel Manisaspor: 0 (İlk Yarı)

Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final İlk Maçında Beşiktaş, Vestel Manisaspor Karşısında İlk Yarıyı 2-0 Önde Kapadı.

Fortis Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Beşiktaş, Vestel Manisaspor karşısında ilk yarıyı 2-0 önde kapadı.

4. dakikada orta alandan gelen topu Nobre, kafayla savunmanın arkasına sarkan Koray'ın önüne bıraktı. Bu futbolcu, ceza alanında sağ çaprazda kaleci Fevzi ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda, aşırtma bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-0.

6. dakikada ceza alanı dışı sol çaprazında savunmayla kaleci Fevzi'nin arasında kalan topu Fevzi uzaklaştırmak isterken, meşin yuvarlak Nobre'de kaldı. Bu futbolcu, meşin yuvarlağı boş kale yerine kötü bir vuruşla auta attı.

11. dakikada Nobre, güzel hareketlerle topu kurtardıktan sonra Delgado'ya bıraktı. Bu futbolcu da bekletmeden meşin yuvarlağı Bobo'ya çıkardı. Bobo, Borbiconi'yi geçtikten sonra kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda kötü vurdu ve top yandan auta gitti.

19. dakikada Selçuk'un sert şutunda, meşin yuvarlak yandan az farkla auta çıktı.

24. dakikada Beşiktaş'ın orta alana yakın bir yerde kazandığı serbest vuruşta Ricardinho, topu Burak'a bıraktı. Bu futbolcu, güzel bir topuk pasıyla meşin yuvarlağı Bobo'ya verdi. Kaleci Fevzi ile karşı karşıya kalan Bobo, ceza alanına girer girmez yerden düzgün bir vuruşla takımı adına 2. golü kaydetti:2-0

33. dakikada Ricardinho'nun sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşta, ceza alanında topla buluşan Delgado, meşin yuvarlağı arka direğe doğru aşırdı. Burada oluşan karambolde, Baki'nin kaleye göndermek istediği topu kaleci Fevzi kontrol etti.

45. dakikada Bobo'nun sağ taraftan ortasında, ceza alanında sol çaprazda topla buluşan Delgado, uygun durumda kötü vurunca, meşin yuvarlak Kalabane'den döndü ve Beşiktaş bir golden oldu.

Karşılaşmanın ilk yarısını, evsahibi Beşiktaş 2-0 önde kapadı.

Stat: BJK İnönü

Hakemler: Cem Deda, Bahattin Duran, Nihat Mızrak

Beşiktaş: Runje, Ali Tandoğan, Gökhan Zan, Baki, İbrahim Üzülmez, Delgado, Koray, Serdar Kurtuluş, Ricardinho, Bobo, Nobre (Dk. 16 Burak)

Vestel Manisaspor: Fevzi, Burak, Borbiconi, Kalabane, Okan (Dk. 44 Şener), Selçuk, Uğur, Hakan, Rafael, Holosko, Reinaldo

Goller: Dk. 4 Koray, Dk. 24 Bobo (Beşiktaş)

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title