Haberler

Beşiktaş 2. Başkanı Çebi Pozisyon Net Penaltıydı

Beşiktaş 2. Başkanı Çebi Pozisyon net penaltıydıBu maç 6-7 sıfır da bitebilirdiNegredo keyifli ve rahat bir gol attıDursun başkan bizim dostumuzŞu anki şartlarda Cenk bizde kalacakSERCAN SAPANATAN İSTANBUL,(DHA)Beşiktaş 2'nci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Galatasaray'ı 3-0 mağlup ettikleri derbi...

Beşiktaş 2. Başkanı Çebi Pozisyon net penaltıydı

Bu maç 6-7 sıfır da bitebilirdi

Negredo keyifli ve rahat bir gol attı

Dursun başkan bizim dostumuz

Şu anki şartlarda Cenk bizde kalacak

SERCAN SAPANATAN İSTANBUL,(DHA)

Beşiktaş 2'nci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Galatasaray'ı 3-0 mağlup ettikleri derbi maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Ligin yeniden başladığını belirten Çebi, Beşiktaş aldığı galibiyetle bugüne kadar gelen başarıların tesadüf olmadığını göstermiştir dedi.

Galatasaray derbisinin kendileri için çok önemli bir maç olduğunu belirten Ahmet Nur Çebi, Şu anda itibaren lig farklı bir noktaya gitti. Aradaki puan farkı kapandı. Bizim için çok önemli bir maçtı. Ligin de kaderiyle ilgili önemli bir maçtı. Bugün de buradan galip çıkan taraf Beşiktaş oldu. Kaçan goller oldu. Bu da taraftarları çok heyecanlandırdı ve sevindirdi. Bize de ümit verdi. Belki de bu maç 6-7 sıfır da bitebilirdi. Beşiktaş, çok büyük bir takım olduğunu ve bugüne kadar gelmiş olan başarıların da tesadüf olmadığı göstermiştir ifadelerini kullandı.

NEGREDO KEYİFLİ VE RAHAT BİR GOL ATTI

Kupa maçının ardından bu maçta da gol atmayı başaran Negredo ile ilgili de konuşan Çebi, Bizim futbolcumuz, büyük keyif aldık, sonuçta o da bizim santrforumuz ve çok da başarılıydı bugün. Keyifli ve rahat bir gol attı. İşte kreatif olarak büyük bir futbolcunun ne kadar rahat olduğunu o anda hissettim ben de. Kendisi tebrik ediyorum diye konuştu.

DURSUN BAŞKAN BİZİM DOSTUMUZ

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in normalde maçlara gitmediğini ancak derbiyi takip ettiğinin belirtilmesi üzerine konuşan Çebi, Başkandır yani sonuç itibariyle, Galatasaray takımının burada mağlup olması O'nu da üzmüştür. Bizi sevindirmiştir. Bunlar her başkanın ve spor yöneticisinin yaşayacağı anlardır. Sonuç itibariyle dostumuz o bizim şeklinde konuştu.

POZİSYON NET PENALTIYDI

Maçın hakemi Fırat Aydınus hakkında da konuşan Ahmet Nur Çebi, Kötü gittiği zamanlar da oldu, iyi gittiği zamanlar da. Hakem şansına bağlayalım, çok yorum yapmayalım. İlk yarıdaki pozisyon net penaltı. Onu hakem de seyretse o anda görmediğini iddia edecektir. Belki doğruyu söylüyor. Sonuç itibariyle o bir penaltıydı. Onu tartışacak bir şey yok dedi.

CENK BİZDE KALACAK

Avrupa takımlarının izlediği ve devre arasında takımdan ayrılacağı dedikoduları çıkan Cenk Tosun ile ilgili olarak ise Çebi, Şu anki şartlarda Cenk bizde kalacak. Sonra ne olur bilemiyorum diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Nur Çebi Galatasaray Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title