Haberler

Beşiktaş: 0 - Sivasspor: 1

Beşiktaş'ı 1-0 yenen Sivasspor'da, galibiyeti getiren gole imza atan Cihan Yılmaz, Beşiktaş gibi güçlü bir rakibe karşı galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'ı son dakika golüyle 1-0 yenen Sivasspor'da, galibiyeti getiren gole imza atan Cihan Yılmaz, Beşiktaş gibi güçlü bir rakibe karşı galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Yılmaz, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Bugün galip geleceğimize inanıyordum zaten, maç öncesi röportajda da dedim, iki haftadır güzel bir gidişatımız vardı, bunu devam ettirmek istiyorduk. Beşiktaş gibi iyi bir takıma karşı kendi sahamızda galip geldik, çok mutluyuz. Sivasspor tabii ki buraları hak etmiyor, son 3 haftadır çok iyi durumdayız, böyle devam ederse ligi güzel bir pozisyonda bitiririz, hepimiz mutlu oluruz" diye konuştu.

Son dakikada gelen golün mutluluğunu yaşadığını anlatan Yılmaz, sonradan dahil olduğu maça iyi başladığını belirterek, "İlk pozisyonda zaten Sivok'un kırmızı kartı vardı. Direkten dönen bir frikik var, o gol olsaydı çok güzel olurdu. Ondan sonra bir pozisyona daha girdim, o golü atmayı çok istiyordum ve atacağıma da inanıyordum. Bazı arkadaşlar da 'Cihan bugün gol atacaksın, içimizde böyle bir his var' dediler. Gol attım, çok mutluyum, herkese armağan olsun" ifadelerini kullandı.

Kaleci Korcan Çelikay ise "Öncelikle Beşiktaş büyük takım, genelde Anadolu takımları çoğu maçlarda beraberlik için çıkarlar ama biz bugün kendimizden emin bir şekilde maça galibiyet için çıktık. Son dakikada da olsa golümüzü attık, galip geldik. Biz alt sıralardan kurtulmak adına son haftalarda bir seriye başladık, bu serimiz Beşiktaş ile devam etti. Umarım, gelecek hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor takımını da yenerek, bu seriye devam edeceğiz ve üst sıralara doğru tırmanacağız" dedi.

Eski takımı Beşiktaş'a karşı oynadığını anlatan Çelikay, takımı Sivasspor'un galip gelmesinden dolayı mutlu olduğunu, ancak eski takımının son dakikada gol yemesinin de onlar adına üzüntü verici olduğunu söyledi.

Tayfur Havutçu'nun çok değerli bir teknik direktör olduğunu ifade eden Korcan, Havutçu yönetiminde Beşiktaş'ın bir seri yakalamak istediğini belirterek, "Bu maç olmadı, bundan sonra umarım devam eder. Umarım Beşiktaş takımı ligi daha iyi yerlerde bitirir" dedi.

Sedat Bayrak ise "Maçı istediğimiz gibi başlayamadık, agresif ve sahamızda olmanın bilinciyle iyi başlamak istedik ama ilk yarıda rüzgar faktörü vardı, iyi başlayamadık" diye konuştu.

İlk yarıda rüzgara karşı oynamalarına rağmen gol yemediklerini, ikinci yarıda rüzgarı arkalarına alarak galip gelmek adına iyi mücadele ettiklerini anlatan Sedat, her ne kadar rakip 10 kişi kalsa da sahalarında Beşiktaş'a karşı galip gelmelerinin başarı olduğunu belirterek, "Galip geldik, camiamıza hayırlı olsun, çünkü gerçekten stresli bir yerden geldik. Rahatlamak istiyorduk. Son 5 maçta dördüncü galibiyetimiz" dedi.

Rakipleri yarın puan kaybederse puan farkının 7-8'i bulacağını ifade eden Sedat, stresli ve sıkıntılı ortamdan kurtulduklarını, bundan sonra daha iyi olacaklarını söyledi.

Beşiktaş kalecisi Cenk Gönen ise mağlup oldukları için üzgün olduklarını, kupa maçına odaklanacaklarını söyledi.

Bobo ise iki taraf için de zor bir maç olduğunu belirterek, Ekrem'e yapılan faulün ardından golü yediklerini söyledi. Bobo, "Kafamızı kaldırmamız lazım, çünkü çarşamba günü çok önemli bir maçımız var, o maça konsantre olmamız lazım" diye konuştu.

- SİVAS

Kaynak: AA / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title