Haberler

Beşiktaş: 0 - Çaykur Rizespor: 0 (İlk Yarı)

Turkcell Süper Lig'de Beşiktaş ile Çaykur Rizespor Arasında Yapılan Karşılaşmanın İlk Yarısı Golsüz Eşitlikle Tamamlandı.

Turkcell Süper Lig'de Beşiktaş ile Çaykur Rizespor arasında yapılan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı.

Maça istekli başlayan Beşiktaş, sağdan ve soldan yapılan ortalarla topu ceza alanı içine indirdi. Ancak ceza alanında Nobre ve Bobo gibi gol ayaklarıyla topu buluşturamayan siyah-beyazlı takım, Çaykur Rizespor kalesinde istediği pozisyonları bulamadı.

Rakip kalede fazla etkili olamayan Çaykur Rizespor ise daha çok bulduğu şutlarla gol aradı. Maçın tek etkili pozisyonunu Nobre'nin şutunda Beşiktaş yakalarken, bu oyuncunun şutunda top üst direkten döndü ve karşılaşmanın ilk yarısı 0-0'lık skorla bitti.

12. dakikada Zafer'in sağ çaprazdan sert şutunda, meşin yuvarlak savunmaya çarparak az farkla yandan auta gitti.

23. dakikada Ergün'ün sol çaprazdan etkisiz vuruşunda, top kaleci Rüştü'de kaldı.

24. dakikada Mehmet Sedef'in pasında sol çaprazda topla buluşan İbrahim Üzülmez'in sert şutunda, kaleci Gonzalez meşin yuvarlağı çeldi. Kaleciden seken topu sağ çaprazda yakalayan Serdar Özkan'ın vuruşunda, meşin yuvarlak Ergün'e çarparak kornere gitti.

25. dakikada Delgado'nun sağdan kullandığı köşe atışında, altıpasta topla buluşan Baki'nin kafa vuruşunda, top yandan autu boyladı.

30. dakikada Nobre'nin ceza alanının önünden sert şutunda, top üst direkten oyun alanına döndü. Altıpasın önünde topa müdahele eden Bobo'nun kafa vuruşu etkisiz kaldı ve ceza alanında topu Delgado kontrol etmek isterken, bu oyuncunun ofsaytta olması nedeniyle Beşiktaş'ın tehlikesi sona erdi.

Kalan dakikalarda önemli bir pozisyon olmadı ve ilk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi.

Stat: BJK İnönü

Hakemler: Zafer Önder İpek, Muharrem Yılmaz, Mustafa Sönmez

Beşiktaş: Rüştü, Ali Tandoğan, İbrahim Toraman, Baki, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan, Koray Avcı, Delgado, Mehmet Sedef, Nobre, Bobo

Çaykur Rizespor: Gonzalez, Gökhan, Suat, Kürşat, Ergün, Emrah, Serhat, Cumhur, Victoria, Leandro, Zafer

Sarı Kartlar: Dk. 18 Koray (Beşiktaş), Dk. 39 Cumhur (Çaykur Rizespor)

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title