Haberler

Bes: "Devlet Okulları Paralı Hale Geldi"

Bağımsız Eğitimciler Sendikası (bes) Başkanı Gürkan Avcı, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik’in "kayıt Parası Vermeyin İsteyenleri De Bana Şikayet Edin" Sözünün Havada Kaldığını Belirterek, Çelik’in Kayıt Döneminde Sınıfta Kaldığını Ve Devlet Okullarının Paralı Hale Geldiğini Öne Sürdü.

Bağımsız Eğitimciler Sendikası (BES) Başkanı Gürkan Avcı, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik’in “kayıt parası vermeyin isteyenleri de bana şikayet edin” sözünün havada kaldığını belirterek, Çelik’in kayıt döneminde sınıfta kaldığını ve devlet okullarının paralı hale geldiğini öne sürdü.

Avcı yaptığı açıklamada, çocuğunu kaydetmek isteyen bazı velilerin sinir krizi geçirdiğini kaydetti. İnternet üzerinden yapılan kayıtların kuyrukları artırdığını, üstelik bilgisayar kullanmayı bilmeyen velileri zor durumda bıraktığına dikkat çeken Avcı, çocuklarını evlerinden uzak bir şehirde ya da semtte okutmak durumda kalan velilerin tamamen mağdur olduğunu ifade etti.

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title