Haberler

Berrak Tüzünataç, Uyuşturucu Suçlamasını Reddetti

Güncelleme:

Uyuşturucu kullanamadığını ifade eden Berrak Tüzünataç, "Bunun sonuçlarını hayatımın geri kalanını etkilemesini istemiyorum. Ben bunu haketmiyorum" diye konuştu.

Kenan İmirzalıoğlu, Sarp Apak, Nehir Erdoğan ve Engin Altan Düzyatan gibi isimlerin gözaltına alındığı uyuşturucu operasyonunda adı geçen ancak sadece uyuşturucu kullandığı gerekçesiyle dosyası ayrılan oyuncu Berrak Tüzünataç hakkında "uyuşturucu madde kullanmak için satın almak" suçundan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. İstanbul 64. Asliye Ceza Mahkemesi'nde dün görülen duruşmaya sanık Berrak Tüzünataç ve avukatı katıldı.

UYUŞTURUCU KULLANMADIM

Mahkemede ilk defa ifade veren Berrak Tüzünataç, herhangi bir madde kullanmadığını belirterek, " O dönem yurtdışındaydım. Türkiye'ye giriş yaptığımda polis beni gözaltına almadı. Ben avukatımla emniyete kendim gittim. Herhangi bir çekincem olsaydı polise gitmezdim. Soruşturma sırasında görevliler iki olay nedeniyle benim uyuşturucu kullandığımdan şüphelendiklerini söylediler. Bir arkadaşım beni arayıp bir yere davet etmişti. Polisler benim uyuşturucu içmek amacıyla davet edildiğimi sanmışlar. Birde bakkala verdiğim siparişlerin yanında sigara kağıdı istemiştim. Çünkü o dönem sigarayı bırakmaya çalışıyordum. Bunu uyuşturucu kullandığıma yormuşlar. Şuan sigarayı bile bıraktım. Bunun sonuçlarının hayatımın geri kalanını etkilemesini istemiyorum. Ben bunu haketmiyorum" diye konuştu.

TEKNİK OLARAK BİLGİ SAHİBİ DEĞİLİM

Hakimin "rapor sonuçlarınızda kanınızda kokain tespit edilmiş buna ne diyorsunuz?" Sorusu üzerine Tüzünataç, "Avukatım daha önce bazı teknik yanlışlıkların olabileceğini söylemişti. Teknik olarak bilgi sahibi değilim. Bu konuda avukatımın cevap vermesini istiyorum" dedi.

ADLİ TIPTA KARIŞIKLIK VAR ÖRNEKLER YENİDEN İNCELENSİN

Tüzünataç'ın avukatı Gözde Kılıç ise o dönem müvekkilinin uzun bir uçak yolculuğunda bulunduğunu belirterek, "Müvekkilimin uçuş korkusu vardır. Bundan dolayı xanax kullanmıştır. Kanında bulunan bazı maddeler buna ilişkindir. Müvekkilim uyuşturucu kullanmadığını ısrarla söylüyor. Zaten uçaktan indikten sonra hakkında yakalama kararı olmasına rağmen alınmamış ve evine gitmiştir. Sonra kendi isteğiyle birlikte emniyete gittik. Tahlillerini yaptırdık. Biz müvekkilimin kanında bulunan kokain maddesiyle alakalı bir karışıklık olduğunu düşünüyoruz. Adli Tıp Kurumu'nda bulunan örnekler üzerinde yeniden inceleme yapılmasını istiyoruz. İstanbul 80. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Engin Altan Düzyatan hakkında beraat kararı verildi. Bununda emsal karar olarak incelenmesine karar verilmesini istiyoruz" dedi.

İlgili Haberler

DURUŞMA ERTELENDİ

Hakim İstanbul 19. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bulunan ve birçok ünlünün yargılandığı uyuşturucu davası dosyasının incelenmek üzere bir örneğinin mahkemeden istenmesine karar verdi.

Kaynak: Akşam

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Engin Altan Düzyatan Kenan İmirzalıoğlu Berrak Tüzünataç İstanbul Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (4)

ercanMobil-ANDROID:

tabi canim bizde yuttuk zaten tr de boyle sanatci bozuntulari cok ver rusveti kurtul olan garibana oluyor ondan sonrada bu millet neden daga cikiyor tabi cikar zenginler herseyden siyiriyor fakirde hakkini daglardan ariyor adelet bumu be

5
0
yanıtYanıtla
hammet Bagrıyanık:

Kullanma sadece Seftaliyin dudaklarına Kltorisine sür İstedini fazlasıyla alırsın Berrak

1
2
yanıtYanıtla
ece:

kanında bulunuyor hala inkar ediyor kullandıysan kullandım de açıkça

3
0
yanıtYanıtla
levo Mobil-ANDROID:

merak etme kizim yirtarsin unlusun yildizsin paran var guzelsin ver kurtul hayatini yasa zaten adalet size degil mazlumlara mahkemelerde ceza evleride fakir icin yapilmis

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title