Haberler

Berna Laçin ve Alişan Arasındaki Tweet Tartışması Yeniden Alevlendi

Güncelleme:

Medine hakkında attığı tweetten dolayı tartışan Berna Laçin ve Alişan arasındaki sular durulmuyor. Laçin, Alişan'ın kendisi hakkında attığı tweeti sildiğini söylediğince tartışma tekrardan alevlendi.

"ALİŞAN TWEETİ SİLMİŞ, HATADAN DÖNMEK ÖNEMLİDİR"

Alişan'ın attığı "Medine topraklarını gidip görsün bence! Orada peygamber efendimiz yatıyor Berna hanım! Bu benzetme peygamber efendimizin yattığı yere bir hakaret!" tweetini sildiğini düşünen Berna Laçin, "Alişan tweeti silmiş bu durumda. Halkı galeyana getirip, yazdığımı yanlış anlayıp, haksız yere beni hedef gösterdiğini anlamış olmalı. Hatadan dönmek hiç yoktn iyidir. Yoksa yine iflah olmaz bir şekilde iyimser mi düşünüyorum?" dedi.

Berna Laçin ve Alişan Arasındaki Tweet Tartışması Yeniden Alevlendi

"YAZDIĞIM HİÇBİR ŞEYİ SİLMEM"

Laçin'in tweetine hemen karşılık veren Alişan, "Ben yazdığım hiçbir şeyi silmem. Dikkatli bakın. Sayfamda hikaye bölümünde görürsünüz. İnançlarımıza ve kurallarımıza iftirada bulunacağınıza özür dileyin" dedi.

Berna Laçin ve Alişan Arasındaki Tweet Tartışması Yeniden Alevlendi

"MEDİNE TOPRAKLARI TECAVÜZDE REKOR KIRMAZDI!"

Son zamanlarda gündemde olan idam tartışmalarına Berna Laçin" İdam çözüm olsaydı. Medine toprakları tecavüzde rekor kırmazdı! Konuşturmayın şimdi beni! Bırakın artık bilim insanları, nörologlar, psikiyatrlar, psikologlar, toplum bilimcileri, hukukçular el birliği verip çare üretsin. Devlet, tribün sesleriyle toplum inşaa etmez!" sözleriyle dahil olmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500

Yorumlar (121)

normaldir:

medine nin topraklarında bile tecavüz oluyor. idam olmasına rağmen tecavüz oluyor. böyle anlayacaksınız böyle. . ne yediriyolar size evde. tek derdimiz din mi.

20
8
yanıtYanıtla
adsız:

insanların niyeti kötü hesşeyi tersine çekiyorlar. . . makarna kafası okadar çalışıyor maalesef. . .

yanıt4
yanıt0
selma:

Berna hanım tecavüz her yerde var tabiiki ordada insanoğlu yaşıyor onlar melek değiller ama günlerdir medyada en çok tecavüz yaşayan birinci sırada Avrupa ülkelerini sayarlarken sen bizim peygamber efendimizin bulunduğu toprakları örnek gösteremezsin sözüm ona aydın kişisin gözünü ve kulaklarını aç

23
2
yanıtYanıtla
vatandaş:

aydın kişi demek fazla olmazmı neyi aydın herkes yorum yapar ama bütün dinlere saygısı olucak insanın

yanıt0
yanıt0
hırsıza , dolandırıcıya, gaspçıya ceza:

Medine''de çok tecavüz etmişler kadına ki konuşuyor. başına gelmiş biliyor bu işleri. . ah Medineliler ah naptınız BERNA LAÇİN''i

10
14
yanıtYanıtla
Ebruli deryA:

Alişan medya maymunu

12
11
yanıtYanıtla
İDİLLİ KÜRT:

Ortalık maymun kaynıyor, doğru. Ama Alişan delikanlıdır.

yanıt6
yanıt5
CANAN 2:

Alişan sen kendi işine bak. yakında baba olacaksın. Herşeye maydonoz olma tamam mı?

10
13
yanıtYanıtla
meggggg:

bir taraf değilim ama alişan yazınca her şeye maydonoz oluyor sa sen yazınca durum ne oluyor? şimdi sana maydonoz hanım desek mi acep? doğal olarak ben de maydonoz oldum. ben sapı sen de yaprakları ol bari. :)

yanıt7
yanıt5
yapma alişan:

alişanın yazış şeklinden bile cehalet akıyor

13
9
yanıtYanıtla
Tüm 121 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title