Haberler

Berna Laçin, uzaktan eğitimde boğaz kesme sahnesinin izletilmesine sitem etti

Güncelleme:

Oyuncu Berna Laçin, uzaktan eğitim için açılan kanallarda izletilen boğaz kesme sahnelerine sosyal medya hesabından "Sahiden ders olarak bunlar mı gösteriliyor?" diyerek tepki gösterdi.

Dünyada 17 bin 700'den fazla kişinin hayatını kaybetmesine neden olan koronavirüs Türkiye'ye sıçradı. Ülkemizde virüsün görülmesinin ardından harekete geçen devlet yetkilileri okulların tatil edilmesine karar verdi. Öğrencilerin derslerde uzak kalmaması adına uzaktan eğitim sistemine geçildi ve öğrenciler dün ilk derslerini gerçekleştirdi.

ÖĞRENCİLERE BOĞAZ KESME SAHNESİ İZLETİLDİ

Ancak dün ekranlara yansıyan bazı görüntüler pek çok velinin tepkisini çekti. Menderes'in idam görüntülerinin ardından bir başka içerikte ise boğaz kesme sahnesine yer verildi. Çocukların ders arasındaki bu görüntüleri ise velilerin tepkisini çekti.

Berna Laçin, uzaktan eğitimde boğaz kesme sahnesinin izletilmesine sitem etti

"KÜÇÜCÜK ÇOCUKLARA BUNLAR MI GÖSTERİLİYOR"

Söz konusu içeriklere bir tepki de oyuncu Berna Laçin'den geldi. Twitter hesabından ders aralarında gösterilen görüntüleri paylaşan Laçin, "Şimdi 'bu gerçek mi' diye soracağım ve 'boğaz kesmek tabii gerçek, çocuklar internette neler izliyor' diyen Twitter sapkınları cevap yazacak! Küçücük çocuklara sahiden ders olarak bunlar mı gösteriliyor , peki okullarda neler öğretiliyordu acaba? Neler oluyor?"

Berna Laçin, uzaktan eğitimde boğaz kesme sahnesinin izletilmesine sitem etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Berna Laçin Türkiye Laçin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (34)

Antilaçin:

Her fırsatta saldırma da üstüne yok. Siz istesinizde istemeseniz bu ülke dünyada söz sahibi olacak ezanlar susmayacak

50
29
yanıtYanıtla
MAL MISIN:

Oglum mal misin lan kadin cocuklara niye uygun olmayan görüntü izletiyorsunuz demis . . ki kaldi ki kendi taraftari oldugun devlet kurumun bile sorusturma acmis sen burda gelmis ezanlar susmayacak diyosun. . harbiden mal misin? cidden soruyorum

yanıt45
yanıt7
dayı:

bu kadının ne derse tersine sempatim oluyor. nefret ediyorum bu ve benzeri bizden olmayan kişilerin bulunduğu hiç bir şeyi seyretmiyorum. reklamında bulunduğu ürünüde almıyorum. burada bozuk saat olmuş. bozuk saatleride hiç sevmem.

14
33
yanıtYanıtla
DELİDİR AMA!:

Çocuklara bunları gösterip sonrada '' Bu çocuklar neden doktor dövüyor ?Hanımlarını neden öldürüyor?Kişileri parça, parça yapıp, konteynerlere atıp ya da ormanlara nasıl gömüyorlar demeyin . . . Rüzgar eken fırtına biçermiş

37
4
yanıtYanıtla
YAKO50:

Ben izlemediğim için yorumsuzum, ancak berna hanımın söylediği şikayeti gibiyse buda olmaz yani gereği neyse yapılmalı. Duyarlı olmamız gereken bir hatta en önemli zamanlardan birini yaşıyouz.

25
3
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

BERNA KZIM SENİN ESKİ POZLARINA NERDEN ULAŞURUN LOO

2
20
yanıtYanıtla
Avni:

bu kadın bizim mahalledeki fırfır makbuleye çok benziyora la

11
8
yanıtYanıtla
KONUK21:

merhaba avni

yanıt0
yanıt1
......:

Berna da çok geri kalmış teknolojiden.Simdiki çocuklar neler seyrediyor neler oynuyor.5 6 yaşındaydı bir oyun açmışlar çocuğa kılıç mi balta mi gidiyor önce birini ikiye ayırıyor,mayolu bir kadını silahla vuruyor.Siz çocuğa bu oyunu niye açtınız dedim.Iki agbisi olanı ne kadar korursan koru öğrendiği ilk cümle sıra bende oluyor.Aski mumnuyu seyreden annenesine matmazelin tokatinin aynisini yapıştırıyor.

1
15
yanıtYanıtla
adem taş:

bu kadının dediklerini dikkate alan var mı cidden merak ediyorum.

7
9
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title