Haberler

Berna Laçin'den Şarkıcı Kıraç'a Sert Tepki!

Güncelleme:

Okullarda İngilizce eğitimin kaldırılmasına yönelik açıklamalarda bulunan şarkıcı Kıraç'a Berna Laçin'den tepki geldi. Laçin, Kıraç'ı kastederek, "E yolla İngilizce eğitim vermeyen okula be arkadaş, okuldan bol ne var memlekette! Sen yollama belki başkası yollar, ona da karışma ama" dedi.

"YENİ NESİL DÜNYA VATANDAŞI OLMALI"

Laçin paylaşımının devamında "Bu devirde bir İngilizce yetmez zaten, ne kadar çok dil bilir o kadar dünya vatandaşı olur çocuklar. Dün, bir yazar, Alman eşinin sadece İngilizce bildiğinden ve bunun yetersiz olduğundan söz ediyordu! Yeni nesil dünya vatandaşı olmalı bunu ne kadar erken kavrarsak o kadar iyi" diye yazdı.

KIRAÇ'TAN YANIT GECİKMEDİ

Kıraç'tan ise Berna Laçin'e cevap gecikmedi. Sevilen şarkıcı Berna Laçin'e "Sevgili Berna ,dünya vatandaşlığı yalanı egemen devletlerin bizi kontrol altına almak için ortaya attığı kemiklerden biridir. Hepimizi işe yarar ve uyumlu köleler yapmak için. Sen de biliyorsun ki ilk önce Türkiye'mizde yurttaşlık bilincini oluşturmalıyız" diye yazdı.

Berna Laçin'den Şarkıcı Kıraç'a Sert Tepki!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Berna Laçin Kıraç Laçin Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500

Yorumlar (83)

GG:

HEM TURİZM ÜLKESİ OLMAYI BEKLE, HEM DE DİL ÖĞRENMEYİ KÖTÜLE. . . LİSAN ÖĞRENMENİN NESİ KÖTÜ ALLAHAŞKINA ?GLOBALLEŞEN DÜNYANIN GEREĞİ. YOKSA'' ONE MİNUTE'' DER KALIRSINIZ. . .

29
33
yanıtYanıtla
GÖLELİ75:

ADAM SANA LİSAN ÖĞRENME DEMİYORKİ

yanıt7
yanıt6
kds dvltaly:

lisans öğrenmenin kötülüğüden bahsetmiyor konuyu saptırmayın. One minute tepkisi zulme, katliama ve ona alkış tutanlara tepkiydi bunu örnek vermenizde sizin kafanızın nasıl ve kime çalışacağını gösteriyor !

yanıt4
yanıt5
Karar:

Bernayı da severim ama burada Kıraç haklı. Diğer devletlerin bize düşman olduğu aşikar. Biz Türk- İslam devletiyiz ve buna göre davranmalıyız. Yoksa asimile oluruz.

29
16
yanıtYanıtla
metin:

düşmanının dilini bilmek bence iyıdır avantaj getirir bir dil bir insandır bence yanlış orum yazmışsın muhterem

yanıt11
yanıt2
yoldan çıkmış azıp sapmışlar:

bu mallar buradanda haçlı hilal mevzusu çıkarıyor . . . size ne anlatalım okuyun ey cahil vatandaşlar araştırın: neden bilim anadilde yapılabilir;neden savaşa değil eğitime bütçe zorunludur neden üiversitelerin özerk ve demokratik olması bilime katkı sunar memlekette bilimle uğraşan üniversite bırakmadınız siz dünyayla rekabet edemezsiniz burada üfürmeyin ;yaptıklarınız allahın kanunlarına ters!

yanıt6
yanıt4
Karar:

Ben dil öğrenmeyin demiyorum ki, düşmanını yakından tanıyacaksın sonuçta. Ben İngilizcenin ülkemizde Türkçemizden fazla konuşulmasına karşıyım. Adam mekan açıyor, Türkçede kıtlık var sanki de mekan ismini İngilizce koyuyor. Bunlar ülkemizde bulunan hakiki düşmanlardır.

yanıt10
yanıt0
ASLI:

İYİ BİR KARİYER İSTİYORSANIZ İNGİLİZCEYİ VE BİRKAÇ PROGRAMLAMA DİLLERİNİ ÇOK ÇOK ÇOK İYİ BİLMELİSİNİZ YOKSADA ASGERİ ÜCRETE TABİSİNİZ. GELECEK BİLSAYARLARDA VE YAPAY ZEKADA.

22
21
yanıtYanıtla
1:

he canım herkes programlama biliyor ingilizcede yurdısına baglı calısmıyorsan hiç bir işine yaramaz

yanıt15
yanıt10
BERK:

BERNA ÇOK GEREKSİZ BİR KADINSIN

32
11
yanıtYanıtla
Tüm 83 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title