Haberler

Berna: 'Ece Beni Sattı'

Barbıe Operasyonu Sırasında Araları Gerginleşen Ece Gürsel ile Berna Arıcı Boğaziçi Paysage Restaurant'ında Karşılaştılar. Gürsel, Mekanı Apar Topar Terk Etti.

Boğaziçi Paysage Restaurant'a iftar açmaya gelen manken Ece Gürsel, kavgalı olduğu şarkıcı Berna Arıcı ile pişti oldu. Barbie operasyonu sırasında kendi ismini verdiği için çeşitli kanallarda kızan ve ona laf söyleyen Berna Arıcı'nın arka masasında oturduğundan haberi olmayan Gürsel; "Sürekli arkasından kendisine laf atatarak taciz eden Arıcı'yı fark eder etmez yemeği yarım bırakarak restorandan apar topar çıktı. Ramazan ayında kavga etmenin kendisine yakışmayacağını belirten Ece Gürsel,"Berna'nın burada olduğunu bilseydim kesinlikle gelmezdim. Sürekli arkamdan beni tarhik etti. Ona uyup kavga edeceğime en iyisi giderim" diye konuştu.

ARICI: ECE BENİ SATTI

Barbi Operasyonunda Ece Gürsel'in kendisini ihbar ettiğini belirten Arıcı,"Ben çok kinci biriyim. Ece hanım beni adımı vererek büyük bir yanlış yaptı. Onu ölene kadar afetmeyeceğim. Çünkü bana iftira atarak sanat dünyasına ve aileme karşı ezik duruma düşürdü. Onunla aynı mekanda iftar açacağıma kendimi denize atarım daha iyi. Zaten herkes kendisinin kaçışını gördü. Suçlu olmasaydı, apar topar kaçmaz, bana cevap verirdi" şeklinde konuştu.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title