Haberler

Berlusconi Cezasını Tamamladı

İtalya'nın eski Başbakanı Silvio Berlusconi'nin vergi kaçırmak suçundan aldığı bir senelik sosyal hizmet cezasını bugün tamamladı.

İtalya'nın eski Başbakanı Silvio Berlusconi'nin vergi kaçırmak suçundan aldığı bir senelik sosyal hizmet cezasını bugün tamamladı.

Milano yakınlarındaki Cesano Boscone'deki La Sacra Famiglia Bakımevi Direktörü Paolo Pigni'nin yaptığı yazılı açıklamada, Berlusconi'nin cezasının infazı konusunda adli makamlarla ciddi bir işbirliği içinde bulunarak bu 10 aylık süreci bugün itibariyle tamamladı denildi.

Her hafta cuma günleri 4 saat boyunca uzmanlar eşliğinde Alzheimer hastalarına, geçen Mayıs ayından beri yardım eden Berlusconi, bugün bu görevini son kez yaptı. Cezasının son günü olması nedeniyle 78 yaşındaki eski başbakanın, bugünkü görevine bakımevinde kalanlar için yanında hediyeler götürdüğü belirtildi.

Eski Başbakan Berlusconi ise cezasını tamamlaması nedeniyle yaptığı açıklamada, "Sacra Famiglia benim için dokunaklı bir deneyim oldu. Bu konuda deneyimimi devam ettirme niyetindeyim" dedi.

Şirketi Mediaset üzerinden vergi kaçırdığına hükmedilen ve bu nedenle hakkında kesinleşmiş 1 yıl hapis cezası bulunan Berlusconi, yaşından dolayı cezasını mayıs ayından bu yana La Sacra Famiglia bakımevindeki bakıma muhtaç yaşlılara yardım ederek geçiriyordu. Şubat ayı başında mahkeme, Berlusconi'nin iyi ve disiplinli çalışmasından ötürü cezasında iyi hal indirimine giderek, cezasını 45 gün erken bitirmesine hükmetmişti.

Berlusconi'nin, kamu görevlerinden men yasağı ise hala sürüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Silvio Berlusconi Milano İtalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title