Haberler

Berlinale Film Festivali Sürüyor

Dünyanın En Önemli Film Festivallerinden Biri Olan ve Almanya'nın Başkenti Berlin'de Devam Eden 57. Berlinale Film Festivali Yıldızların Akınına Uğradı.

Dünyanın en önemli film festivallerinden biri olan ve Almanya'nın başkenti Berlin'de devam eden 57. Berlinale Film Festivali yıldızların akınına uğradı.

Festivalin "Yarışma" bölümünde "Letters from Iwo Jima" filminin rejisörlüğünü yapan ünlü yıldız Clint Eastwood ve "The Good Shepherd" filminin rejisörü Robert De Niro'nun yanı sıra Matt Damon, Sharon Stone ve Cate Blanchett gibi sinema yıldızları, oynadıkları filmlerin tanıtımını yapmak amacıyla Berlin'e geldiler.

"Panorama" bölümünde gösterilecek "Takva" filminin rejisörü Özer Kızıltan, oyuncular Erkan Can, Güven Kıraç ve senaryo yazarı Önder Çakar ile yapımcılar Sevil Demirci ve Fatih Akın bir araya gelerek, basın toplantısı düzenlediler.

Gazetecilerin sorularını cevaplandıran Can, 5 yıl boyunca "Muharrem" rolüne çalıştığını ve bu karakteri oluşturmaya çalıştığını, zor da olsa bunu başardığını belirtti.

54. Berlinale Film Festivalinde "Duvara Karşı" filmiyle "Altın Ayı" ödülünü kazanan Akın, "Takva" filminde yardımcı yapımcı olduğunu, başka bir görevi olmadığını, filmde emeği geçenlerle çok sıkı dost olduğunu ifade etti.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title