Haberler
Güncelleme:

Berlin'de yaşanan saldırı hakkında konuşan Güldür Güldür Show oyuncusu Onur Buldu: Bizlik bir durum yok, herkes iyi

Güldür Güldür Show'un ünlü oyuncusu Onur Buldu, Berlin'de gösteri esnasında yaşanan saldırıya ilişkin konuştu. Buldu, "Bizlik bir durum yok. Herkes iyi. İstenmeyen ve bizimle alakası olmayan üzücü bir olay yaşandı" ifadelerini kullandı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (13)

Adınızı Yazın:

ahlaksız bir şov

6
25
yanıtYanıtla
KOMEDYEN:

ahlaksız nelerini gördün devletimi soyuyorlar

yanıt15
yanıt7
MR PINK:

Ahlaksızlık neresinde be ruh hastası kara cahil

yanıt16
yanıt5
KAVUKLU:

Oynadığı oyunlar Nerene battı ? Büyük ihtimalle sen Yobaz başısın . . . Yobazın önde gideni de olabilirsin . .

yanıt12
yanıt10
Tıncı:

ÇOKTA TINNN...

2
15
yanıtYanıtla
İsim yok:

Nam yapmak için veya örgütler içi hesaplaşma...bir berlinli Türk olarak bu tür alçak saldırıları kınıyor ve lanetliyorum.Eline silah alan cete kuruyor!

15
0
yanıtYanıtla
Kıldır Kıl:

Bu güldür güldüre gülenlere gerçekten gülüyorum, Allah aşkına bu programda gülecek ne konu var ki millet katıla katıla gülüyor ve bu proğramı göklere çıkarıyorlar. En sevimsiz proğram.

2
4
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Bu işin altından 36 Boys denilen Türk çetesi çıkacak bakında görün liderliğini massaka olarak Trabzonlu bilinen murat ilhan yapmaktadır,nasıl şaşırdım bi bilseniz:)

2
2
yanıtYanıtla
..:

ya senin . . . ben kardeşim 36boys eski bi çete şimdi bi kardeşlik grubudur killa hakan başı çeker masakkanın çetesinin ismi Königsrasse dir masakka 36 boystan yetişme olsa bile 36 boysun lideri değildir. Youtube dan killa hakanın 36 boys belgeselini izleyebilirsin. muci tosun, cengiz koç gibi adamlar var 36 boysda bunlar masakkadan büyük yaşça.

yanıt0
yanıt0
Mayonez:

Banane

1
2
yanıtYanıtla
Birisi:

Bir Berlinli olarak dün bende ordaydim cok üzücü bir durum.Bu olayi alman basininda güldür güldür showa baglamaranina bir anlam veremiyorum tamamen kendini bilmez densizlerin olayi ve öyle pislikler yüzünden Türklügümüz ve Müslümamligimiz sacma salak insanlarin agzinda sakiz oluyor.

1
1
yanıtYanıtla
Serdar:

Ben ve ailem ordaydık gösteri sırasında 4 5 el silah sesi duyduk ama oyun dan geliyor sandık cok sesli ortamdı 3200 kişi vardı planlı birşeydi bence cünki mola verildi oyun başladı ondan sonra oldu bu olay oyun bitti dışarı cıkmak icin orta kapıya yöneldik kapalıydı yan kapılardan cıkardılar herkezi ve o anda herkez polisleri görünce şaşırdı cünki kimse böyle birşey beklemiyordu tıncı var yukarda yazısını gördüm cok üzüldüm inşallah böyle birşey senin ve ailenin başına gelmez kendinizi bilmez insanlardan bıkkınlık geldi artık.

1
1
yanıtYanıtla
Tarafsiz:

Hayvanlar yine yüzünü gösterdi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title