Haberler

Berlin'de Kuşadası Standına Yoğun İlgi

2013 turizm sezonuna yönelik olarak Ekim ayından beri yurt dışındaki fuarlarda etkin bir tanıtım kampanyası yürüten Kuşadası Belediyesi, bu kez dünya turizminin borsası olarak bilinen ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarı'na tam bir çıkartma yaptı.

2013 turizm sezonuna yönelik olarak Ekim ayından beri yurt dışındaki fuarlarda etkin bir tanıtım kampanyası yürüten Kuşadası Belediyesi, bu kez dünya turizminin borsası olarak bilinen ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarı'na tam bir çıkartma yaptı.

Kış sezonundan beri ağırlıklı olarak yurt dışı olmak üzere tüm fuarlarda Kuşadası'nın tanıtımını yapan Kuşadası Belediyesi dünya turizm sektörünün kalbinin attığı fuara damga vurdu.

Almanya'nın başkenti Berlin'de bugün kapılarını ITB Uluslararası Turizm Fuarı'ndaki Kuşadası standı ilk gün adeta ziyaretçi akınına uğradı. Aydın Valisi Kerem Al, Kuşadası Kaymakamı Mustafa Ayhan, Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, Kuşadası Belediyesi Kültür-Turizm komisyonu başkanı Murat Saraç, belediye meclis üyesi ve Kuşadası Otelciler Derneği Başkanı Tacettin Özden ile belediye meclis üyeleri ve turizmcilerden oluşan Kuşadası heyeti, beş gün sürecek fuardaki stantta etkin şekilde Kuşadası'nın tanıtımını gerçekleştiriyor. Diana Turizm'in sahibi Hasan Tonbul ve Peninsula Turizm'in sahibi Tevgik bağcı gibi çeşitli tur operatörleri ve seyahat acentesi temsilcileri ile görüşen Kuşadası heyeti, 2013 sezonuyla ilgili bilgi alıp, görüş alışverişinde bulundu.

BAKAN ÇELİK KUŞADASI STANTINI ZİYARET ETTİ

Kuşadası standını ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdür Vekili İbrahim Yazar, Vali Al, Kaymakam Ayhan ve Başkan Altungün ile görüşerek, tanıtım çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. Bakan Çelik, Kuşadası'nın tanıtım faaliyetlerine verdiği ağırlığın önemli olduğunu belirterek, özverili çalışmalarından dolayı Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün'e teşekkür etti. Bakan Çelik, Kuşadası standını ziyareti sırasında inşaatı tamamlanma aşamasına gelen kongre merkezi ile ilgili de müjdeyi vererek, açılışın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla kısa süre içerisinde gerçekleşeceğini söyledi.

Kuşadası standını ziyaret edenler arasında Adana Valisi olarak görev yapan eski Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş ta yer aldı. Vali Coş, Kuşadası standını ziyareti sırasında Başkan Altungün ve Kuşadalı turizmciler ile hasret giderdi. Büyük ilgi gören ITB Uluslararası Berlin Turizm Fuarı 10 Mart Pazar gününe kadar sürecek. Kuşadası Belediyesi'nin standında Kuşadası Belediyesi tarafından hazırlanan tanıtım malzemelerinin dışında Kuşadası ve tüm oteller ile acentelerden toplanan dökümanlar ve tanıtım malzemelerinin dağıtımı gerçekleştiriliyor.

Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, kış sezonunun başından itibaren planlı ve etkili bir şekilde gerçekleştirdikleri tanıtım çalışmalarının Berlin'deki fuarda zirveye çıktığını söyledi. Görevde bulundukları 4 yıl içinde yaptıkları çalışmalarla yıllardır yaşanan tanıtım eksikliğini tamamen ortadan kaldırdıklarını anlatan Kuşadası Belediye Başkanı Esat Altungün, "4 yıllık tanıtım sürecinde büyük bir ivme kazandık. Berlin'de tanıtım çalışmalarımız en üst düzeye çıktı. Standımız büyük ilgi gördü. Sayın Valimiz ve Sayın Kaymakamımıza tanıtım çalışmalarına verdiği büyük destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bu önemli fuarda hem bizim hem de turizmcilerimizin yanında oldular, tanıtım çalışmalarına birebir katkı yaptılar. Yaptığımız bu çalışmaların meyvesini önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da tüm Kuşadası toplayacak. Kuşadası'nı iyi bir turizm sezonu bekliyor" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kerem Al Kuşadası Berlin Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title