Haberler
Güncelleme:

Berkay Şahin ile olan davasında hapis cezası alan Arda Turan: Tazminat davası açacağım

Berkay Şahin'in burnunu kırdığı için davalık olan ve bugün görülen duruşmada hapis cezası alan Arda Turan, ilk açıklamasında "Çok mutluyum, Berkay Şahin'e tazminat davası açacağım" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (60)

coni:

lan sen kimsin lan kimsin ki silahla hastane basiyosun ! ama seni simartanlar belli en basta siyasiler, siz ve sizin gibiler Allahindan bulsun !

56
4
yanıtYanıtla
doğrucu davut:

sinem kobal nasıl bir hayır işlediyse bize de söylesin ya

53
2
yanıtYanıtla
...:

3 tane yetim ve öksüze sahip çıktı selin leyla nazlı :D :d

yanıt14
yanıt0
ŞAHİN 75:

SENİN GİBİ IRZ DÜŞMANINA AZ CEZA VERMİŞLER

47
2
yanıtYanıtla
Ankara:

Varoş her yerde varoştur...kenar mahalleli müptezel...

42
1
yanıtYanıtla
hımhım:

türk futbol tarihine ismini altın harflerle kazımış bir adamdan bahsediyoruz ülkemizi temsil ediyor arda arkasında durun biraz çok ayıp

1
26
yanıtYanıtla
XRay:

tupcu servetine servet fatihterim milyoner bu futbolcularda rezil sonuclarla ve turkfutbol tarihinde senol hocadan baska tarihmi var hangi altin harfle yazilan tarihvar teneke ler. Turk futbol tarihine altin harflerle adini yazmis ))) milletin karisina sarkarak tarih yaziliyorsa seninde ardaninkinede birileri sarkar pirlanta tarihi olarak Turk futbol tarihine gecer))

yanıt1
yanıt0
baba fuat:

arda kardeş iyidir delikanlıdr. olur hayatta her şey olur . kafanı yorma arda baba. bunlarda geçer unutulur. aile ve sevenlerine bak onlara yardım et . DELİKANLININ BAŞINA HER ŞEY GELİR. SEN BİZİM ASLAN KARDEŞİMİZSİN. BEYLER YETER ARDA BABANIN YAŞNDA HEPİMİZ YANLIŞ VEDE DOĞRU YAPTIK . BIRAKIN DELİKANLIYI .

2
15
yanıtYanıtla
Paşabahçeli:

Sarkıntılık eden sen, kafa atan sen, silah çeken yine sen ama tazminat davası açacağım diyen yine sen. ???

15
0
yanıtYanıtla
adsasd:

burası Türkiye bence şaşırtıcı değil

yanıt1
yanıt0
6.FİLO:

Arda Turan Berkay''ın karısına yazılıyon, adama kafa atıp burnunu kırıyon hastaneyi silahla basıyon ve Berkay bunları kabul ediyor. sen adamına denk gelmemişsin gelseydin seni mermi manyağı yapıp karı gibi mini etekle meydanlarda dolaştırırlardı seni. .

14
1
yanıtYanıtla
KAÇ PARA RÜŞVET VERDİN HAKİMLERE:

ARDA TURAN UTANMAZ AHLAKSIZ SAPIK SAHTE KABADAYIDIR.

14
0
yanıtYanıtla
Bir Zamanlar Anadolu:

Hala konuşuyor cibiliyetsiz özür dileyeceği yerde, ben o hastane çalışanlarının yerinde olsam sana top yekün tazminat davası açarım!

14
0
yanıtYanıtla
ahmet:

arda turan şımarığın teki. dava açacakmış. adama silah çek burnunu kır ondan sonra utanmadan dava açmak. futbolcudan başka bir halt değilsin o da bizim için bir değer değil, top delileri seni adam yerine koyabilir. sıfırsın sıfır

14
0
yanıtYanıtla
Yasir:

Milletin karısını kızını dikizliyor. Hala laga luga yapıyor. Bunlar mı adam???

13
0
yanıtYanıtla
gs:

arda konultukça batıyosunyeter artık daha fazla rezil olmaşerefinide al git bu ülkeden

13
0
yanıtYanıtla
MERAKLI:

hala utanmadan dava açıcam diyor ya. açda hakim suratına tükürsün ne utanmaz rezil kepaze bir herifsin hem suçlu hem güçlüsün desin sana.

12
0
yanıtYanıtla
serdar:

BEN ŞİMDİ ANLAMADIM YATICAKMI YATMICAKMI

10
1
yanıtYanıtla
FIRTINA 61:

Daha önce sicili bozuk olmadığı için yatmaz. Beş yıl cezayı geriye bırakma hükmünü kabul eder. Ceza paraya çevrilir v. s…

yanıt3
yanıt0
SERDAR:

TEŞEKKÜRLER

yanıt1
yanıt0
DEVE:

Senin yaptığına Yüzsüzlük derler. Utanmaz arlanmaz.

11
0
yanıtYanıtla
team system:

Tazminat davası açman senin haksız olduğun yada suçlu olduğun gerçeğini mi değiştireceğini sanıyorsun !

11
0
yanıtYanıtla
Xray:

lan futbolcumusun herne zibidiysen isine bak milletin karisina kizina sarkipda bide utanmadan arlanmadan tazminat acacam diyorsun. seninde karin var coluk cocugun buyuyecek unutmaki bu dunyada ettiklerin basina gelmedikce olmeyeceksin sozunu soyleyen Hz Muhammet s. a den demi utanmiyorsun hatirlamiyormusun neye gore yasiyorsun olumsen. param var her kariya sarkarim dusuncesi uzerinemi kurulu hayatin. !!!

9
1
yanıtYanıtla
ARİF:

ŞUNLARIN YÜZLERİNE BAKARMISIN YOLDA GÖRSEM AT HIRSIZLARI DERİM. .

10
0
yanıtYanıtla
DOSDOĞRU:

ELALEMİN HATUNUNA SARK BİDE DAVA AÇ SONRADAN GÖRME KARAKTERSİZ

9
1
yanıtYanıtla
Asiiii:

Dengesiz bu adam ya yaptığı hatayi nasil örtbas edeceğini şaşırdı dangalak

8
1
yanıtYanıtla
ASLAN 007:

bundan bi cacik olmaz . . . elli ispanyada para gördü diye babasinin ciftligi saniyor heryeri . hem suclu hem güclü böyle insanlara tahamül edilmemeli. Bir GS taraftari olarak diyorum ispanyaya gitti gidis ooo gidis gercek yüzünü gösterdi. Önceden köprüyü gecesiye kadar ayiya dayi diyordu.

9
0
yanıtYanıtla
hapisten çıkmayın inşallah:

mutluyum demiş . hapse girmeyince terbiyesiz mutlu olmuş. . yaptıgı yanına kar kaldı. .

9
0
yanıtYanıtla
FIRTINA 61:

Önce savcılık bakacak bu dava dosyasına, o dosyanın başvurusunu kabul ederse dava açılıyor. Tazminat davaları da sen çok zenginsin diye kafana göre milyonlarca TL değerinde açılmıyor. Hiç bu ülkede milyonlarca TL değerinde dava kazanan birini duydun mu? Hele de dava manevi ise!!! Hepsinin bir kriteri var. Ayrıca davayı kaybetmişsin, neyin tazminatı bu. Yavuz hırsızı ev sahibini bastırır a, güzel bir örnek. Bu adam şarlatan ve edepsiz, zarar verdiği kimseyi susturur, dahası suçlu çıkarır.

9
0
yanıtYanıtla
hımhım:

ya sen kim olduğunu sanıyorsun Arda TURANDAN bahsediyoruz kaymak altı vasat tabakayla bir mi tutuyorsun bir kere reisimiz ezdirmez adamını sen de biraz düşünerek konuş!!!!!!

yanıt1
yanıt3
FIRTINA 61:

Arda dediğin adam nerede yetişti? Fazla büyüttünüz gözünüzde. para böyle bir şey işte! Alt tarafı topçu. Atomu mu parçalamış? Bilime katkı mı yapmış? Bilim literatürüne yeni bir kavram mı sokmuş? Asıl senin beyninin kıvrımlarını canlandırman gerekiyor. Resmen ben düşünmem benim yerime reis düşünür modundasın. Bu ülkede adalet olmadığını biliyoruz da; bunu nasıl kabul edebiliyorsun onu anlamıyorum? Bak bir gün sana da adalet lazım olduğunda dua ette reis senide kurtarsın!

yanıt2
yanıt0
fakir - ünsüz:

Benim yeğenim bıçak çekti 30 yıl verdiler şikayetini geri çektiler sonra 13 yıla düştü adam silahla mekan bastı 2 yıl hapis vermişler bu nasıl oluyo biri açıklarmı acaba

8
0
yanıtYanıtla
hımhım:

senin sümüklü yeğeninle arda bir mi ?

yanıt1
yanıt1
asdf:

hadi lan ordan. aç bak bakalım tck yı. silahla tehdidin cezası ne kadarmış. uyduracaksanız da destekli olsun. 30 yıl verdiler 13 e düşürdüler. Bıçak çekti diye. . . bsg

yanıt0
yanıt2
PARAYLA ÜNÜYLE HER ŞEYİ SATIN ALACAĞINI:

Sandı

8
0
yanıtYanıtla
ve:

aldı

yanıt0
yanıt1
HÜSEYİN:

BUGÜNE KADAR AKLINA GELENİ YAPAN PARA EZİĞİ İNSANLARI UNUTUN BUNLAR BASİT İSSAN DAVRANIŞLARI

7
0
yanıtYanıtla
Emr:

Hangi partiye yalakalık yaptığını herkes çok iyi biliyor. Yüzsüzlük sizde artık alışkanlık olmuş

6
0
yanıtYanıtla
BJK:

RİZESPOR BAŞKANINA DA CEZA BEKLİYORUZ ^^SİLAHIM OLSA VURURDUM DEMİŞTİ^^ ADALET İSTİYORUZ ADALET

4
2
yanıtYanıtla
ADAPTASYON:

KARAR ÇOK DOĞRU VE YERİNDE AMA CEZA MİKTARI AZ

6
0
yanıtYanıtla
arda malı:

kesinlikle ceza artırılmalı

yanıt2
yanıt0
HAKİM BEY:

MUTLUMUSUN BUNLARIN Bİ YERİNİ KALDIRAN TÜRK HALKI

6
0
yanıtYanıtla
Adalet bey:

Sizde zamanın da Arda TURAN diyenlerdensiniz bence

yanıt2
yanıt1
mem:

hem suçlu hem güçlü :))) burun kırığı var 2 yıl 8 ay ceza ! torpilin alası işlemiş. . . :))

6
0
yanıtYanıtla
ercan:

ardanın bir özelliğ yok ceza aldı diye yasmı tutalım iki topa vurdu diye onun arkasındamı olacağız çokta dertti

4
2
yanıtYanıtla
rex:

iyi hoş ta arda efendi silahsız adamların karşısına silahla cıkmak adamlık değil , sen ne yapmaya çalıştın silah cekerek? ortalıkta delikanlı rüzgarı kesiyorsun , korkaklar gibi silahla iş yapmaya kalkıyorsun ?? en derin duygularla düşünün herhangi bir silah kullanmak korkakların işidir , delikanlı adam kendi gücüne güvenir

6
0
yanıtYanıtla
DÜTTÜRÜ DÜNYA:

Arda''nın bu güveni başta olan partiden geliyor. Arkasına güveniyor ve bir şey olmayacağını biliyor. Parası olana bu ülkede bir şey olmaz. Olayın unutulmasını bekliyorlar ki Arda''ya verilen ceza düşürülsün. Normal bir vatandaş böyle bir şeye kalkışsaydı en az 10 yıl ceza alırdı. Arda hem ünlü hem futbolcu hem de çok parası var o yüzden çok rahat yırtar. Uyanın burası Türkiye, adaletin olmadığı bir ülke !!! Hem kadına asılıyor hem de dava açacağım diyor utanmadan. Resmen arkasına güveniyor karaktersiz.

6
0
yanıtYanıtla
uCube:

Bu adama kim veriyor bu kadar motivasyonu? Sen git adamın sevgilisine asıl sonra da dünyanın gelmiş geçmiş en yüksek tazminat davasını açacağım de! Ulan Türkiye''de yaşıyorsun, burası Türkiye Türkiye. Senin yaptığın taciz suçuna giriyor, sen gelmişsin birde utanmadan tazminat davası açacağım diyor. Adam senin neyine zarar verdi, eşine mi? ;)))

5
0
yanıtYanıtla
Düşünür:

Sizin en büyük probleminiz bu. Hukuk diyor ki; asılma, taciz yok. Bu ülke hukuk ülkesi ve sosyal bir devlet. Hala kafanıza göre inanmak istediğiniz şeylere inanıyorsunuz.

yanıt0
yanıt0
ADİL:

Özür dilemeye silahla gidiyo :)

5
0
yanıtYanıtla
12345:

adamın eşine sarktığın silahla hastanede yanına gittiğin için berkay''ın senden özür dilemesi lazım. affet kral adAM gibi adAMsın arda. adAMIN oğlu

2
1
yanıtYanıtla
Nirvana:

Berkayın eşi Ardaya soğuk bir şekilde teşekkür edip başını öbür tarafa çevirse ve kocasına bahsetmese bu iş kapanırdı . Medeni ülkedeki şahsiyet sahibi bir kadın böyle yapardı . Arda neticede iltifat etmiş . Bunu iltifat veya asılma kabul etmek kadının elinde olan bir şey . Bence kadın da hatalı ve Ardanın asıldığı önemli kadın olmak istemiş . Sevgili Arda kardeş , sen sevimli bir çocuktun , herkes seni seviyordu . Gs altyapısında seni gözeten psikologlar da yetersizmiş demek ki .

0
3
yanıtYanıtla
Niye:

Niye

1
2
yanıtYanıtla
gercekci:

Hic utanma yok bu adamdahem suclu hem güclü.

2
0
yanıtYanıtla
Caner:

Abi neden ben bu adama uyuz oluyorum, neden bukadar itici bu arda denen insanimsi ve emre denen yaratik

2
0
yanıtYanıtla
hagi:

haklısın dostum ben galatasaray''lıyım ben orada oynarken bile kıl oluyordum harbiden çok samimetsiz ve vasıfsız bir varlık amaçsız bir birey olmaya çalışıyor gün geçtikçe

yanıt0
yanıt0
neron:

Çünkü basın adama düşman, ülkede basın seni eleştirsin hakkında sürekli karalama yapsin kışkırtsın aynısı sana olur.ardanin tabi yanlışı var.berkay denilen kişinin yaninda arda evliya kalır. Neden her hakareti iticiligi yapan fatih terim bu kadar itici gelmiyo bu insanlara ondan arda kadar nefret etmiyolar. Çünku bu ülke basına göre yaşıyo basın nederse ona gore seviyo fatih terim basini güclüdür.her iticiligi yapsin sana imparatorr diye konustururlar.

yanıt0
yanıt0
ceza:

yazıklar olsun ki bunun gibi karakterleri göklere çıkarıp yere göğe sığdıramayanlar yüzünden bunun gibiler önlerinde hiçbir engel hiçbir zorluk görmüyorlar bu rahat tavırlar hep bu yüzden sporculukla hiç bir alakası olmayan işler ifadeler açıklamalar agır abi tavırları yazık bunlar nesillere örnek olacak ha. . . .

0
0
yanıtYanıtla
asabii:

Yuh ya bu kadar mı yani karın evde karnı burnunda, yürüdüğün kadın evli çocuğu var. . . kalkmış kocasının burnunu kırmışsın yetmemiş silahla hastane basmışsın. . . kim var ya bu adamın arkasında kim koruyor bi bitmedi gitti

0
0
yanıtYanıtla
hakan66:

insanlara laf atmak serbest bundan sonra emsal karar ardaya çıkan karar yazıklar olsun adaletsiz paragöz hakimlere

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title