Haberler

Bergüzar Korel'den "Pembe Top"lu Destek

Güncelleme:

Proje kapsamında Anadolu Efes ve EA7 Emporio Armani arasında oynayacak karşılaşma pembe top ile yapılacak hava atışı ile başlayacak.

Anadolu Sağlık Merkezi ve Anadolu Efes Spor Kulübü'nün meme kanserinde erken teşhisin önemine dikkat çekmek için gerçekleştirdiği "Pembe Top Sahada" projesinin ikincisi gerçekleştiriliyor.

Proje kapsamında Anadolu Efes ve EA7 Emporio Armani arasında oynayacak karşılaşma pembe top ile yapılacak hava atışı ile başlayacak. 22 Ekim tarihinde oynanacak karşılaşmanın hava atışı ise projeye gönüllü olarak destek veren başarılı oyuncu Bergüzar Korel tarafından yapılacak. Projeye dikkat çekmek için usta fotoğrafçı Tamer Yılmaz'ın objektifinin karşısına geçen Bergüzar Korel Pembe Top ile poz verdi. Her yıl 1 milyon 400 bin kadına teşhisi konan meme kanseri 8 kadından birinde görülüyor ve binlerce kadın bu hastalık nedeniyle hayatını kaybediyor. Meme kanserinde erken teşhis ise hayat kurtarıyor. Anadolu Sağlık Merkezi, 2014 yılında Anadolu Efes Spor Kulübü işbirliği ile başlattığı "Pembe Top Sahada" isimli bilinçlendirme projesiyle kadın sağlığını tehdit eden meme kanseriyle mücadeleye bu yıl da devam ediyor. Tüm dünyada "Meme Kanseri Farkındalık Ayı" olarak kutlanan Ekim ayında düzenlenen proje kapsamında Anadolu Efes Spor Kulübü'nün 22 Ekim 2015 tarihinde EA7 Emporio Armani ile oynayacağı sezonun ilk Euroleague maçı başarılı oyuncu Bergüzar Korel'in pembe topla yapacağı hava atışıyla başlayacak. Meme kanserinde erken tanının önemine dikkat çekmek için projeye gönüllü olarak destek veren Bergüzar Korel "Pembe Top" ile objektiflerin karşısına geçti. Korel, projenin bir diğer destekçisi, ünlü fotoğrafçı Tamer Yılmaz'a poz verdi. Korel, "Meme kanserinde erken teşhisin hayat kurtardığı bir gerçek. Bir kadın olarak sesimi duyurabildiğim tüm kadınların meme kanseri konusunda farkındalık kazanmasına destek olmayı umuyorum. Bu projenin bir parçası olmaktan çok mutluyum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Spor

Emporio Armani Bergüzar Korel Tamer Yılmaz Anadolu Efes Kadın Magazin Sağlık Spor Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title