Haberler

Beren ve Kenan 'Güldür Güldür' Ekibini Ağırladı

Güncelleme:

Ankara'da mekan açan Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti, önceki akşam mekanlarında 'Güldür Güldür' ekibini ağırladı.

Oyunculuğa ara veren ve eşi Kenan Doğulu'yla memleketi Ankara'da Bis adlı mekan açan Beren Saat'in cuma gecesi eğlenceli konukları vardı. Güldür Güldür ekibi Ankara'daki gösterileri sonrası soluğu Beren ve Kenan'ın mekanında aldı.

"SALLAYIP YUVARLADILAR"

Doğulu ve Saat, aralarında Ali Sunal, Doğa Rutkay ve Özge Borak'ın da olduğu ekibi mekanlarında ağırladı. Ortamı hareketlendiren ekibe teşekkür eden Kenan Doğulu, yaptığı paylaşımında "BKM Güldür Güldür ekibi bayağı bildiğin Bis'i sallayıp yuvarladı" dedi.

"DUYGULANDIM AKLIMA GELİNCE"

Ali Sunal da "15 yıl önce Ankara'da yine Bilkent civarında hayranlıkla dinlemiştim Kenan'ı... Şimdi orada kendi mekanını açtı. Vallahi duygulandım aklıma gelince... Dostum Kenan Doğulu ve değerli eşi Beren Saat'in harika mekanındayız. Hayırlı uğurlu olsun, muhteşem" yazarak duygularını ifade etti.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Kenan Doğulu Beren Saat Ali Sunal Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500

Yorumlar (13)

Doğrucu Davut:

Kenan Doğulu zaten karizma açısından epey zayıf, bende komşu bakkalın çırağı izlenimi yarattı. nasıl bunca sene gündemde kaldı?, Beren saatçiyi nasıl evlenmeye razı etti? Çok bilinmeyenli bir denklem sanki.

33
18
yanıtYanıtla
kübra:

Beren seni seviyorum

8
6
yanıtYanıtla
Keman:

Kenan doğulu kadar gereksız ukala bırı yok ne sanıyo kendını devırı bıttı artık

12
2
yanıtYanıtla
HalilmobilWeb@haberler.com:

Cüce Berennnnnnnnn

0
7
yanıtYanıtla
HalilmobilWeb@haberler.com:

Cüce Berennnnnnnnn

0
7
yanıtYanıtla
DindarmobilWeb@haberler.com:

Hiç sevmem bu zinakarları

4
3
yanıtYanıtla
KelammobilWeb@haberler.com:

Gözdenmi uzak olsun kamera karşısında kim sevişecek

2
5
yanıtYanıtla
DİLEK K.:

ÇOK TATLI ASİL BİR ÇİFTSİNİZ MUTLULUĞUNUZ DAİM OLSUN İŞİNİZ BOL OLSUN:) GÖZDEN UZAK OLUN YETER KİMSEYE KULAK ASMAYIN SEVENİNİZ ÇOK TAKDİRLİK BİR ÇİFTSİNİZ. . .

4
2
yanıtYanıtla
gamze şehla:

bu ikiliyi ne severim ne de ölesiye nefret ederim ama takipçi de olmam

4
0
yanıtYanıtla
Ramazan Mobil-IOS:

14.5.15 biz agarliyacaz insallah almanya bochum'da sizi 4 gözle bekliyoruz

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title