Haberler

Beren Saat, Yabancı Hayranının "Müslüman mısın" Sorusuna "Evet Müslüman Doğdum" Cevabını Verdi

Güncelleme:

Güzel oyuncu Beren Saat, bikinili pozuna yabancı uyruklu bir hayranının "Müslüman mısın" sorusuna "Evet müslüman doğdum" cevabını verdi.

Beren Saat ile Kenan Doğulu, çifti ayrılık haberlerinden sonra iddialara cevap niteliğinde birlikte tatile çıktı. Güzel oyuncu Beren Saat ise sosyal medya hesabından bikinili fotoğrafını paylaştı.

YABANCI HAYRAN KİTLESİNDEN YORUM YAĞDI

Oynadığı dizilerle yurt dışında geniş bir hayran kitlesine sahip olan Beren Saat'in takipçileri arasında bir çok ülkeden hayranı var. Instagramdan paylaşım yapan güzel oyuncunun yorum kısmı da ağırlıklı olarak Arap hayranlarının attığı mesajlarla dolu.

Beren Saat, Yabancı Hayranının 'Müslüman mısın' sorusuna 'Evet Müslüman Doğdum' Cevabını Verdi

"EVET MÜSLÜMAN DOĞDUM"

Saat Paylaştığı bikinili bir fotoğrafa yabancı uyruklu birtakipçisinin "Is she Muslim? "O müslüman mı?" diye yaptığı yorumdaki soruya,"Evet, Müslüman doğdum, seküler ve bağımsız bir kadınım. Tanıştığıma memnun oldum" diye cevap verdi.

İşte Beren Saat'in verdiği o cevap;

Beren Saat, Yabancı Hayranının 'Müslüman mısın' sorusuna 'Evet Müslüman Doğdum' Cevabını Verdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cinsellik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (461)

Bir cevap:

Milyonlarca kere lanet olsun müslüman doğduğum için milyonlarca kere müjde olsun mürtedim artık

94
15
yanıtYanıtla
Gereksiz şeyler:

Neden Beren hanima sorma gereği duymuş hayrani? Hem Müslüman olmasa ne olcak? Gavur gibi yasiyorlar zaten. Allahim islah etsi.

47
19
yanıtYanıtla
adsız:

evet müslüman doğdun çok şükürde şimdiki halinin müslümanlıkla uzaktan yakından alakasık

48
10
yanıtYanıtla
Kobranın gücü:

Dini bizi ırgalamaz, bölücülük yapmasın yeter. Zira Müslüman olmadığı belli.

45
7
yanıtYanıtla
desarti:

üç cümle kullanmışsın ikisi doğru 3. sü belli değil. bir insana direk müslüman değil demek çok mesüliyetli bir sözdür. bir kişi diğerine müslüman değildir derse eğer de o kişi müslümansa diyen kafir olur diye bir görüş vardır. bu nedenle yaptıkları müslümanlığa yakışmıyor demek herkes, için en güzeli.

yanıt1
yanıt3
Yalçın:

Avrupa yalakaları. Müslümanlıktan utanmış müslüman doğdum demiş. Şimdi sekülermiş.neye inandığın umuturumuzda değilde civciv çıkmış kabuğunu beğenmemiş. Seküleryim sana.nasıl doğduğun değil nasıl öldüğünü soracaklar. Sekülerim dersin onlarda sana sekülüreyeceğin yeri gösterecekler

40
11
yanıtYanıtla
Sanane:

Sanırım siz müslümanlara göre mürtedim.Ne olur bana kafir deyin yalvarıyorum. Sizin insanlık dışı tabirleriniz aklınızca hakaret ama emin olun bizim için prestij szlerin düşünceleri oldukça önemsiz kendiniz çalıp kendiniz oynarsınız kimsenin umrunda değilsiniz sadece gülüp geçilen önemsiz kişilersiniz.Arada önemsenmek bizde burdayız demek için teröre başvuruyorsunuz yinede önemsenmiyorsunuz

41
10
yanıtYanıtla
sarımsak mı sarmısak mı:

sıkıntı yok yaradanı inkar serbest ki öyle olmalı yeter ki atatürk yok deme. kime ne zararı var inançsızlığının kendinden başka ey anlamaz. açıkçası inanmayana kızmak için bir neden göremiyorum. ama insan üzülüyor hiç şans tanımıyor diye kendine. yani bizim de ne olacağımızın garantisi yok burada. inşallah imanlı gideriz inşallah siz de öyle

yanıt3
yanıt6
XYZ:

Onun için mi 7 düvel hala daha Müslüman topraklarını işgal ediyorsunuz. Sen de kendini nimetten saydın ya! Yok efendim bana kafir deyin! Dünyayı çözmüş de gelmiş burada yorum yapıyor. Nasıl ki Hristiyanlar ya da Yahudiler yada başka dinler için kendileri dışındakiler kafirse, Müslümanlar kendi dışındakine kafir dediği zaman mı zorunuza gidiyor. Terör dediğin şey de nasıl oluyor da çoğunlukla Müslümanlara zarar veriyor? Şimdi git kumda oyna!

yanıt2
yanıt7
TANBURCU:

müslümanların insanlık için asırlardır birtek faydası olmamıştır varsa yoksa din iman üzerinden ticaret yapmak öbür dünyayı pazarlamaktır ne ilim nede bilim vardır arap milliyetçiliği üzerinden insanları aldatmaktan ve terör üzerinden nemalanmaktır gerçek budur.

22
25
yanıtYanıtla
Tüm 461 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title