Haberler

Beren Saat'ten Şaşırtan Görüntü

Güncelleme:

Kadir Has öğrencileri Beren Saati "en has kadın" seçti. Ancak kameralar Saat'le ilgili başka bir şey yakaladı.

Kadir Has Üniversitesi tarafından her yıl verilen "Yılın En Has İsimleri" ödülleri sahiplerini buldu. Ancak bu sene ödülden çok ödül alan Beren Saat konuşuldu.

Kadir Has Üniversitesi'nde 5 bin 627 öğrencinin oylarıyla verilen "Geleneksel Yılın Has İsimleri Ödülleri" dün sahiplerini bulurken, Kenan Doğulu ile yaşadığı sürpriz aşkıyla gündemden düşmeyen "Fatmagül'ün Suçu Ne?" dizisinin başrol oyuncusu Beren Saat, törende "Yılın En Has Kadın Oyuncusu" ödülünü aldı.

ŞAŞIRTAN GÖRÜNTÜ

Trafiğe takıldığı için ödül törenine yaklaşık yarım saat geç gelen Beren Saat, sahneye çağırılmadan önce bir süre ünlü komedyen Tolga Çevik'in yayında oturdu.

Ödülünü almak üzere törene gelen Beren Saat'in selülitleri kurnaz bir kameraman tarafından kaydedildi. Bu haber de magazin gündemine bomba gibi düştü.

TÖRENDE BAŞKA KİMLER VARDI?

Törende Engin Akyürek'e En Has Erkek Dizi Oyuncusu, Tolga Çevik'e En Has Mizahçı, Okan Bayülgen'e En Has Sosyal Medya Yıldızı ve Murat Boz'a En Has Albüm kategorilerinde ödül verildi. Ünlü isimlere ödüllerini Kadir Has Üniversitesi Mütevelli Heyeti üyeleri ile Kadir Has Üniversitesi'nin milli sporcuları ve öğrenci kulüp başkanları sundu.

Tören ödül alanların renkli ve esprili konuşmaları ve öğrencilerin katılımıyla keyifli bir şekilde son buldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kenan Doğulu Beren Saat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne? Nihal Candan tutuklandı mı? Nihal Candan neden tutuklandı, suçu ne? Brighton Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Manchester City maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title