Haberler

Beren Saat-Kenan Doğulu Evliliğinde Kriz Çıktı

Güncelleme:

Hem reklam filmi hem sinema seslendirmesi projelerinde birlikte yer alan çiftin aralarının gergin olduğu söyleniyor. Cengiz Semercioğlu bugün bu iddiaları köşesine taşıdı.

Hem reklam filmi hem sinema seslendirmesi projelerinde birlikte yer alan Kenan Doğulu ve Beren Saat çiftinin aralarının gergin olduğu söyleniyor. Cengiz Semercioğlu bugün bu iddiaları Kelebek'teki köşesine taşıdı.

İŞTE O YAZI...

Set çalışanları bile hissetmiş aralarındaki soğukluğu.
İddialar o kadar fazla ki...

AİLE İÇİNDE KRİZ ÇIKTI

Beren'in Ozan Doğulu'nun kızı Arya'nın doğum gününe gitmediği... Kayınvalide Serpil Doğulu'nun Beren'in sosyal medyadaki siyasi paylaşımlarından rahatsız olduğu... Kenan'ın konserini Beren'in kayınvalidesi ve eltisiyle izlemediği...
Tüm bunlar nedeniyle çiftin arasının limoni olduğu söyleniyor.

Ama çiftin arasındaki en büyük kriz noktalarından birinden kimse bahsetmiyor; Ankara'da açılan mekândan. Çift, geçen yılın eylül ayında Bidon Gıda adıyla bir şirket kurmuş, nisan başında da şirkete bağlı ilk restoran olan Bis, Ankara Bilkent'in içinde açılmıştı. Ünlü isimlerin katıldığı açılışta Kenan Doğulu üç saat sahnede kalmıştı.

Hatta hepimiz o dönem şaşırmıştık; bugüne kadar restoran, kulüp işine girmeyen Kenan neden bu işe soyundu diye...
Kendisi değil, Beren'in kardeşi Cem Saat için girdi bu işe...

'BİS' ZARAR EDİYOR

Beren Saat, şirketin başına müdür olarak kardeşini getirdi. Ancak hem restoran hem de gece yarısı eğlence mekânı olan Bis, bir türlü istenen seviyeye gelmedi. Topluluklar, şarkıcılar sahneye çıktı, hatta Kenan bile zaman zaman devreye girdi bu işlerde. Bis'i asli işiymiş gibi düşünmeye başladı. Ne var ki Bis, hâlâ Ankara'nın en iyi lokasyonlarından biri olabilmiş değil... Yatırımı hâlâ karşılamadı, zarar ettiği söyleniyor.
Şimdi kardeşler, eltiler, kayınvalidelerin bu kadar işin içinde olduğu bir evlilikte işlerin çok iyi gittiğini söylemek zordur...

BEBEK OLMAMASI DA GERGİNLİĞİ ARTTIRDI

Hele Kenan gibi bağımsızlığına düşkün biri, herhalde evlilik kurumu için "Nasıl bir olaymış bu" diye düşünmeye başlamıştır. Tüm bunların üzerine çiftin bir de bebek beklentileri gerçekleşmemişti kısa bir süre önce. Ama umarım yanılan benimdir... Umarım tüm bunların üstesinden gelmeyi başarır Kenan ve Beren... Umarım aileler daha az işin içine girer. Çünkü bu çifti tüm Türkiye birbirine çok yakıştırıyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cengiz Semercioğlu Kenan Doğulu Beren Saat Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (45)

nur:

bence hiç yakışmiyorlar biz yıllardır kenan doğulunun ağzından hiç bir siyasi paylaşım duymazken beren saat açık ve seçik hdp sempatizanlığı yaptı ülkeyi bölmeye çalişanların yıllarca şehit kanı akıtanların neredeyse maşalığını yaptı dikkat edin bir şehit cenazesi olduğunda yorumunu göremezsiniz umurunda değil bu bile yakışmadıklarının bir örneği kenan doğulunun ailesinede ters geldi bunlar

23
7
yanıtYanıtla
kürt kızı kürtüm ama yinede Mobil-ANDROID:

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

14
4
yanıtYanıtla
sinem:

kız iyi bir insan iyi bir oyuncu kaliteli dürüst dobra biri! kimsede olmayan yüreğe sahip delikanlı biri. tarafı belli korkusuz!gayette güzel bir evlilik yaptı inşallah devam eder. kendi içiniz pis ya onuda öyle biliyorsunuz!insan kendini karşısındaki gibi bilirmiş! kıskançlık hainlik o kadar. laf olsun torba dolsun!çamur at izi kalsın. bir günde tebrik edin!

3
14
yanıtYanıtla
ahmet:

kenanın evlendikten sonra o pozitif, cana yakın halinden eser kalmadı. sanki boyut değiştirdi. mutsuz olduğunu düşünüyorum. çünkü kenan eski kenan değil.

17
0
yanıtYanıtla
zehraMobil-ANDROID:

Ne mutlu türküm DİYENE!!!!!!!

13
3
yanıtYanıtla
..........:

Kim yakıştırıyor bu çifti anlamıyorum. Beren her yerde oynuyor. sergilediği kişilik gercek değil. Bu dısarıdan böyle görunuyor. Kenanın da eski özgür. doğal halinden eser kalmadı. ona uymaya çalışıyor. evlilikleri sahte duruyor.

16
0
yanıtYanıtla
DodiMobil-IOS:

Beren arkandayız kişililkli kız.HDP

3
13
yanıtYanıtla
sedef:

Beren kenan dan ayrilsin hdp den de adaylığını koysun istediği kadar siyaset yapsın

14
0
yanıtYanıtla
eda:

insanın nereden geldiğini unutmaması lazım. bu ülkenin ekmeğini yiyeceksin servetine serveti bu ülkede katacaksın ülkemizde polis asker nöbet tutarken sen rahat rahat uyuyacaksın onlar vatan için şehit olurken sen ülkeni satacaksın her türlü nimetinden faydalanacaksın sonrada pis bölücülerin maşalığını yapıp allahtan korkmadan oyunu hdpye atıp sonrada laf ebeliği yapacaksın

10
4
yanıtYanıtla
tracers:

ulan slatalık delisi karı ülkede asker polis ölürken neden sesini çıkartmıyosun, kevaşe !

6
7
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title