Haberler

Berdan Mardini Paris'te Market Açtı

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Berdan Mardini, kayınpederiyle birlikte Fransa'nın başkenti Paris'te market açarak ticarete atıldı.

Şarkıcılık ve dizi oyunculuğu yapan 2003 yapımı Kurşun Yarası dizisinde Bülent İnal'la birlikte adını geniş kitlelere duyuran Berdan Mardini ticarete atıldı.

"GENÇKEN YATIRIM YAPMAK LAZIM"

Şarkıcı, "Gençken çalışıp, geleceğe yatırım yapmak lazım. Kayınpederimle Paris'in ortasında market açtım" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (31)

hüso:

Kürt yapar çekemeyenler laf atar.

23
21
yanıtYanıtla
!!:

ulan sen önce Türkçe''yi doğru düzgün konuş da sonra Fransa''da Fransızcayı konuşup da ordaki vatandaşlarla anlaşırsın. .

8
28
yanıtYanıtla
Al:

Ne alaka Bende fransadayim sanki marketlere gidip alisveris yaptigimizda fransizca konusmuyoruz turkce konusuyoruz ama Sen insanmisin ne anlarsinki

yanıt15
yanıt0
meryem:

bu adamı hiç sevmedim soyadı çok itici anlayan anladı

10
21
yanıtYanıtla
kaderMobil-ANDROID:

ne art niyetli insanlarsiniz adam ne olursa olsun ekmegini kazanmaya calisiyo once insan olun kiro diye dalga gecenler

15
6
yanıtYanıtla
babaMobil-ANDROID:

bu sözde kürt tarafından olanlar niye Mardin de market açmıyor

18
2
yanıtYanıtla
TarkanMobil-IOS:

Yok kiro bu

13
5
yanıtYanıtla
ahmet:

niye orda insanın aklna türlü türlü şey geliyor pkk ya destekmi sağlayacak acaba benim aklıma ilk gelen bu mesela

9
8
yanıtYanıtla
yorum:

He he o daha ailesini doyuramıyor ija pkk ya yardım yapacak

yanıt1
yanıt1
AY YILDIZ - TÜRKİYEMMobil-IOS:

Türkiyede yer bulamadınmı??

13
3
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title