Haberler

Beraberlik Fenerbahçe'yi Zora Soktu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, 2-2 Berabere Kaldıkları İstanbul Büyükşehir Belediyesi Karşılaşmasından Gerekli Dersleri Almaları Gerektiğini Söyledi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, 2-2 berabere kaldıkları İstanbul Büyükşehir Belediyesi karşılaşmasından gerekli dersleri almaları gerektiğini söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Zico, maçın genelinde takım olarak iyi şeyler yapmadıklarını ve bunun en belirgin göstergesinin ise ilk düzgün şutlarını 83. dakikada atabilmeleri olduğunu belirterek, şöyle devam etti:

''Takımımıza yakışmayan bir görüntü. İkinci topları hep rakibe kaptırdık ve 4-5 pas üstüste yapamadık. Maçın sonlarında oyuncularımız kendine gelince, 2-0 yenik durumdan 2-2'lik eşitliğe skoru getirebildik. Kazanabilirdik de. Ama bu durum, maçtan ders almamız gerektiği düşüncesini bize gözardı ettiremez. Bu tip maçlardan gereken dersleri almamız gerekir. Ligde ilk yarının sonlarına doğru çıkışımız vardı ve üst sıralardaydık. Evimizde kazanmamız gereken bir maçı kazanamadık. Telafi etmemiz gerekiyor.''

Sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Alex'in yokluğunda Fenerbahçe'nin puan kayıpları yaşadığının hatırlatılması üzerine Zico, Brezilyalı yıldızın takımda farkı yaratan oyuncu olduğunu kaydetti.

Büyük takımlarda çok şey ifade eden oyuncular olduğunu kaydederek, Milan'dan Kaka'yı, Manchester United'dan da Christiano Ronaldo'yu örnek gösteren Zico, ''Fenerbahçe için de Alex aynı biçimde. Eksikliğini hissedersiniz. Oynamadığı zamanlarda puan kayıpları yaşadık ama sabırlı olmalıyız. O varken de kayıplar yaşadık. Kendisini en kısa zamanda bekliyoruz. Takıma katılıp, katkılarını yapmayı sürdürecek. Büyük takımların tüm oyuncuları büyüktür ama beyin oyuncular vardır. Bu oyuncular diğerlerinden farklıdır. Olmadıkları zaman eksikliklerini hissedersiniz'' diye konuştu.

Zico, devre arası kampı sonrası takıma transfer istediğinin, ancak kulüpten yapılan açıklamada ise bu yönde bir çalışmanın olmadığı açıklamasının hatırlatılması üzerine, şunları söyledi:

''Ben şu anda kadromdaki her oyuncumdan sonuna dek memnunum. Herkes biliyor ki kadromuzda durumu açıklığa kavuşmayan oyuncularımız var. Bu oyuncularımızın durumu tam olarak netlik kazanınca yorum yapabiliriz, 'transfer istiyoruz' veya 'istemiyoruz' diye. Ama yine de garanti konuşamayız.''

Kezman'ın, PSV Eindhoven takımının TV kanalına, Fenerbahçe'den ayrılmak istediği yönündeki açıklamalarının sorulması üzerine yorum yapmaktan kaçınan Zico, ''Görevim bu değil. Gidecek mi, gitmeyecek mi biçiminde kafa yormama gerek yok'' dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title