Haberler
BBC

Genç Kız En Yakın Arkadaşını Öldürdü, Cinayeti Selfie'deki Kemer Ele Verdi

Güncelleme:

Kanada'da bir cinayetin katil zanlısı, Facebook'ta paylaşılan selfie sayesinde bulundu. Fotoğraftaki kemer detayı cinayeti aydınlattı.

İki yıl boyunca süren polis soruşturması sonucunda 21 yaşındaki Cheyenne Rose Antoine, 18 yaşındaki arkadaşı Brittney Gargol'u öldürdüğünü itiraf etti. İkilinin cinayet işlenmeden Facebook'ta yayımlanan fotoğrafında Antoine'in belinde bulunan kemer, cinayet zanlısı olarak öne çıkmasını sağladı.

POLİS FACEBOOK POSTUNDA KEMERİ FARK ETTİ

Gargol'un cesedi bundan iki yıl önce bir yol kenarında yanında bir kemerle boğularak öldürülmüş bir şekilde bulunmuştu. Polis, Facebook'ta yer alan selfie sayesinde Antoine'in belindeki kemeri fark etti.

İTİRAF ETTİ, 7 YIL CEZA ALDI

Antoine, Pazartesi günü mahkeme salonunda suçlu olduğunu itiraf etti. Kavga etmelerinin üzerine arkadaşını öldürdüğünü kabul eden 21 yaşındaki Antoine, yedi yıl hapis cezası aldı.

EN YAKIN ARKADAŞINI KEMERLE BOĞMUŞ

Kanada'nın Saskatoon şehrinde görülen mahkemede Antoine, Gargol'ün en yakın arkadaşı olduğunu ve öldüğü gece beraber içtiklerini, daha sonra da kavga ettiklerini anlattı.

SOSYAL MEDYADAN ARKADAŞINI SORMUŞ

Antoine, arkadaşını boğdunu hatırlamadığını, ancak onu öldürdüğüne karşı çıkamayacağını söyledi. Antoine, itirafta bulunmadan önce ikinci dereceden cinayetle suçlanıyordu.

Polis, aynı mahkeme salonunda başka Facebook iletilerini takip ederek olayın detaylarını ortaya çıkardıklarını açıkladı.

Antoine'in polisi yanıltmak için cinayetten birkaç saat sonra sosyal medyada arkadaşının nerede olduğunu soran bir ileti paylaştığı aktarıldı.

BİR ARKADAŞINA AĞLAYARAK İTİRAF ETMİŞ

Antoine, daha önce verdiği ifadede Gargol ile çeşitli barlara gittiklerini, ancak daha sonra arkadaşının yabancı bir adamla tanışarak yanından ayrıldığını söylemişti. Polis aynı zamanda Antoine'in cinayetin ardından bir arkadaşına giderek Gargol ile tartıştıklarını ve onu boğazladığını ağlayarak itiraf ettiği kanıtına ulaştı.




BBC

Facebook Kanada 3.Sayfa Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

cosmos:

ben kedi boğmak istiyorum bunları kedi gibi görüyorum

0
16
yanıtYanıtla
istihbarat:

şu hemen yukarıdaki ruhhastasının i. p sinden ulaşım bilgilerine ordan da kimliğine ulaşabilirsiniz bir kedinin , bir kadının , bir canlının zarar görmesini engelleyebilirsiniz. . araştırılsın lütfen. .

yanıt13
yanıt3
Mehdi:

cosmos gel ben sana kedi vereyim ama sonra bende seni boğacam varmısın ?

yanıt0
yanıt0
Antiseptic:

Murdar etmis tazecik yavruyu cani en agir ceza verilsin

10
3
yanıtYanıtla
kanada dedik amma:

en ağır ceza 7 yıl. Ula bu kadar mı bir insan hayatı

yanıt4
yanıt2
Birisi:

Ne yiyip ne içiyonuz da böyle oluyonuz kızım siz

4
4
yanıtYanıtla
Kisme:

Yazık ettin kendine be kızım

3
4
yanıtYanıtla
kanada bitmiş:

7 yıl derken? Cinayete 7 yıl mı?

6
0
yanıtYanıtla
abuzer karatikit:

NE ACIMASIZ İNSANLAR VAR YAAA

6
0
yanıtYanıtla
Kansaslı.:

Yazık olmuş hatuna

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title