Haberler

Benim Oyuncularım Adam mı Vurmuşlar"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Talisca ve Tosic'in Fenerbahçe derbisinde yaşananlar ile ilgili ifade vermeye gitmesiyle ilgili konuşarak, "Benim oyuncularım savcılığa çağrılıyor.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Talisca ve Tosic'in Fenerbahçe derbisinde yaşananlar ile ilgili ifade vermeye gitmesiyle ilgili konuşarak, "Benim oyuncularım savcılığa çağrılıyor. Benim oyuncularım ne yapmışlar? Gayri kanuni bir şey mi yapmışlar. Adam mı vurmuşlar. Saha içerisinde olan olaylar" dedi.

Alanya'da Alanya Beşiktaşlılar Derneği tarafından düzenlenen baloya Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kulüp yönetim kurulu üyeleri ile Alanya Beşiktaşlılar Derneği üyeleri katıldı. Kulübün kuruluş yılına ithafen saat 19.03'de Goldcity Otel'de başlayan balo öncesi Başkan Fikret Orman bir basın açıklaması yaptı. Beşiktaş'ı, Beşiktaş Yönetim Kurulu'nun yönetebileceğini ifade eden Orman, "Siz kamuoyu baskısıyla karar veremezsiniz. Başka kulüpler yapıyorlar. Org, morg bir site kuruyorlar, anamıza avradımıza küfrediyorlar, biz de kuralım, bu mudur futbol? Bir şeyi düzeltirken bir şeyi bozmak doğru değil. Herkes bir algılama oluşturmaya çalışıyor. Beşiktaş'ı kayırıyorlar. Hakeme Beşiktaşlı diyorlar, değilim diye zarar veriyor. Federasyonu Beşiktaşlılar yönetiyor diyorlar. Beşiktaş deneme tahtası olacak bir kulüp mü" şeklinde konuştu.

"ALGI ÜZERİNDEN BİR TOPLUM YÖNETİLMEYE ÇALIŞILMASIN"

Başkan Orman, Beşiktaş'ın Medipol Başakşehir maçı sonrası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından aldığı para cezası kararının Tahkim Kurulu'nda düzeltileceğini umut ettiğini belirterek, "Bu bir sinema oyunu değil, adrenalini yüksek bir oyun, tepki gösterecek, bu normal. Sevinecek sevinmek için geliyorlar buraya, tepki gösterecekler bunlar gayet normal. 2002'de Şenol Güneş ile beraber 3. olduğumuzda, İlhan Mansız golü attığında bizim hocamız koşarak sahaya fırladı. Bunlar futbol içerisinde olan şeyler. Bunları başka bir yere getirmek, Türk futboluna zarar verir. Algı üzerinden bir toplum yönetilmeye çalışılmasın" diye konuştu.

"BİR GECEDE TALİMAT DEĞİŞİYOR"

Herkes Beşiktaş kollanıyor diyor diyerek tepkisini ifade eden Orman, "Ne kollanması? Sarı, kırmızı karttan gözümüzü açamıyoruz. Top oynayanı oynatmak üzere hareket edilmesi lazım. Beşiktaş oynamaya çalışan bir takım, top oynayanın desteklenmesi lazım. Oyuncumun yaptığını tasvip etmiyorum. Fenerbahçe maçında Quaresma'nın kırmızı kart görmesini tasvip etmediğimi orada da söyledim. Biz kendi aramızda doğruluk yönünden öz eleştiri yapacak bir kulübüz. Beşiktaş doğruların kulübü. Efendi Beşiktaş diyorsak, uysal koyunuz demek değil. Sezon başı gelir, görüntü üzerinden karar vereceğiz derseniz, verebilirsiniz. Maç oynanıyor, bir olay oluyor, biz böyle bir karar vereceğiz diyorsunuz. Bir gecede talimat değişiyor" ifadelerini kullandı.

"ADAM MI VURMUŞLAR"

Talisca ve Tosic'in Fenerbahçe derbisinde yaşananlar ile ilgili savcılığa ifade vermesiyle ilgili konuşan Orman, açıklamasını şu ifadelerle tamamladı:

"Benim oyuncularım savcılığa çağrılıyor. Benim oyuncularım ne yapmışlar? Gayri kanuni bir şey mi yapmışlar? Adam mı vurmuşlar? Saha içerisinde olan olaylar. Akredite kartı yok diye savcılığa çağrılıyor. Hukuka hepimiz saygılı olmamız lazım. Burası hukuk devleti hep beraber hukukun arkasında olmamız lazım ancak statların içinde başkan başkana yumruk atıyor. Bunlarla alakalı savcılığa gidilmesi lazım. Hakeme yabancı madde atılıyor bir şey yok, bizim oyuncularımıza var. Talisca, Monaco'ya gitmiş, Porto'ya gitmiş tabii ki hukuka sahip çıkacağız, ama Beşiktaş deneme tahtası değildir. Bu olaylar ülkemize zarar veriyor. FETÖ olayları tahmin ediyorum hala bitmedi. Kanunlar vardır ama burası Türkiye'yi temsil eden bir kurumdur. Türkiye'nin medar-ı iftiharıyız. Gidin UEFA'ya sorun, Türkiye'nin en düzgün kulübü hangisi diye, 'Beşiktaş' diyeceklerdir. Gelecek hafta birçok ülkeden bizim stadımıza gazeteciler gelecek. FETÖ'nün şu anda takımlara etki ettiğini düşünmüyorum. Kulüpler Birliği Başkanı ve TFF Başkanlarını tanıyorum, öyle bir şey olduğunu düşünmüyorum. Biz ne olursa olsun sahaya çıkacağız topumuzu oynayacağız. Bakın bu sene de Beşiktaş şampiyon olacak, rahat olsunlar."

(Erdal Anak /İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fikret Orman Fenerbahçe Beşiktaş Alanya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title