Haberler

Beni Uğur Yücel İkna Etti!

Sıla Dizisinin Başrol Oyuncusu Cansu Dere, Artık Oyunculuk Konusunda İddialı Olduğunu Söyledi. Dere'yi Oyunculuğa Uğur Yücel İkna Etmiş.

SILA DİZİSİNİN BAŞROL OYUNCUSU CANSU DERE, ARTIK OYUNCULUK KONUSUNDA İDDİALI OLDUĞUNU SÖYLEDİ. DERE'Yİ OYUNCULUĞA UĞUR YÜCEL İKNA ETMİŞ.

Çocukluk hayalinin arkeoloji olduğun söyleyen Cansu Dere, 'Arkeolog olmak istiyordum ama sonra vazgeçtim. Ben iyi bir sinema izleyicisiym ve çocukluğumdan beri bir yandan da oyunculuk bana daha yakın bir meslekti. Mankenliği ise aklımın ucundan bile geçirmiyordum. Çünkü babamın model almama izin vermesi mümkün değildi' dedi.

Mankenlik teklifini Kuşadası'nda tanıştığı Gaye Sökmen'den aldığını belirten Cansu Dere, 'mümkün değil' dediğini ancak Sökmen'in babası ile konuşarak onu ikna ettiğini belirtti.

Cansu Dere, 'İstanbul'da defilelere gelmeye başladım. Üniversite sınavını kazanınca İstanbul'a yerleştim. Oyunculuğa da Uğur Yücel'in ikna etti ve bir daha vazgeçemedim. Şu anda kendimi oyunculuk anlamında yeterli buluyorum. Ama kendimi geliştirmek için de var gücümle çalışmaya devam ediyorum' diye konuştu.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title