Haberler

"Beni İstanbul'da Daha Sık Göreceksiniz"

Güncelleme:

Jennifer Lopez, İstanbul'un atmosferinden etkilenince, gayrimenkul yatırımı yapmaya karar verdi.

Türkiye'ye konser vermek üzere gelen Latin Sanatçı Jennifer Lopez, İstanbul'un atmosferinden etkilenince, gayrimenkul yatırımı yapmaya karar verdi. Lopez, Alaşehir'de hayata geçirilmekte olan Çalık Gurubu'na ait Metropol İstanbul projesinden bir daire aldı...

A Haber ve Cnn Türk ortak canlı yayınında konuşan Lopez, yatırım konusunda akıllı davranmaya çalıştığını söyledi. "Hem kariyerim, hem de çocuklarım olduğu için çok şanslıyım" diyen Lopez, onuncu albümünü bu sene tamamlayacağını da dile getirdi.

"YATIRIM KONUSUNDA AKILLI DAVRANMAYA ÇALIŞIYORUM"

Farklı şeyler arıyordum ve bu bana teklif edildiğinde gerçekten çok büyük onur duydum. Bunun gerçek olduğuna bile inanamadım. Yatırım konusunda sadece akıllı davranmaya çalışıyorum. Öncelikle sevdiğim yerleri seçmeye çalışıyorum. Tekrar gelmek istediğim yerleri seçiyorum. Benim üzerimde olumlu etki bulunan yerleri ve kıllı yatırım olan yerleri seçiyorum. Buradaki en uzun en büyük bina ve harika bir proje ve bunu bildiğim için de çok mutluyum.

"HEM KARİYERİM, HEM DE ÇOCUKLARIM OLDUĞU İÇİN ÇOK ŞANSLIYIM"

Çalışan her anne için zor. Elinizden gelenin en iyisini yapıyorsunuz. Çocukların mutluluğu sağlığı en başta geliyor, sonra da star olarak hayatımı götürüyorum. Star olduğumu bilmeden, marka olmadan da bir aktris bir dansçı olabilirsiniz. Ben aslında bunların hepsi olarak görüyorum kendimi. Diğer işler, diğer yaptığım şeyler bunların sadece birer uzantısı. Akıllı davranmaya çalışıyorum. Benimle çalışan, bu kararlarda bana yardım eden çok öneli insanlar var. Çok şanslı hissediyorum, hem çocuklarım var hem de kariyerim var.

"İNSANLARIN SAHNEDE BENDEN BEKLENTİLERİ VAR"

Bugün çok fazla enerjim yok. Arka arkaya üç şova katıldım. Bugün biraz yorgunum. Ama sahneye çıktığınızda şov öyle bir ilerliyor ki gerçekten enerji gerektiriyor. İnsanların benden beklentileri var. Dans etmemi bekliyorlar, yıllardır yaptığım koreografinin devam etmesini istiyorlar. Bu adrenalinin çoğunu hayranlarımdan, dinleyicilerimde alıyorum. Onların enerjileri, onların hissettikleri bana yansıyor, Bana bulaşıyor bir şekilde, birbirimizi besliyoruz.

"ONUNCU ALBÜMÜMÜ BU YIL YAPACAĞIM"

Turne hazirandan beri devam ediyor. Sonra bir Noel tatilim olacak eve gideceğim. Herhangi bir yere gitmek istemiyorum. Evimde olmak istiyorum. Ocak sonunda bir filmim çıkacak, biraz tanıtım etkinlikleri olacak. Sonra da onuncu albümümün kaydına başlayacağım. Onuncu albümümü bu yıl yapacağım.

"YENİ FİLMİM OCAK AYINDA VİZYONDA OLACAK"

Bir aksiyon filmi. Filmde aynı zamanda Jason Statham olacak. Birbiri içerisine geçmiş hikâyelerin olduğu bir film olacak. Jason Statham hayranlarına da istediği her şeyi verecek. Çünkü hem aksiyon var, hem de çok heyecan verici. İçinde biraz daha karakter, biraz daha drama da var. Çok heyecan verici çok güzel bir film.

"KENDİNİ ÇOK FAZLA CİDDİYE ALMAMAK GEREKİYOR"

İş için ciddi olmak gerekli ama kendinizi çok fazla ciddiye almamak gerekiyor. Çok fazla sorumluluğumuzu var ama ben sadece yaptığım şeyin keyfini çıkartıyorum. Hem en iyi şekilde olmaya çalışıyorum, Hem de bunun bir eğlence işi olduğunu biliyorum. En sonunda eğlenmek amacımız. Diğer insanları eğlendirmek. Bunun keyfini çıkarmak. O yüzden bunları yapabildiğim için mutluyum.

"İSTANBUL'A TEKRAR GELECEĞİM"

Evet İstanbul'da beni daha çok görebilirsiniz. Geri geleceğim demiştim ve geleceğim. İstanbullular ve Türkler çok iyi bir izlenim bıraktılar. Geleceğim tekrar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Jennifer Lopez İstanbul Alaşehir Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title