Haberler

Beni 36 Beden Biriyle Aldatmıştır!

Gülben Ergen, Ayşe Arman'a Verdiği Röportaj da Mastufa Erdğan'ın Kendisini Aldattığı Yönünde Çıkan Dedikodulara Esprili Yanıtlar Verdi!

GEÇTİĞİMİZ GECCESİ KENAN ERÇETİNGÖZ'LÜ YÜZ YÜZE PROGRAMINDA MAGAZİN GÜNDEMİNE OTURAN AÇIKLAMALAR YAPAN GÜLBEN ERGEN, AYŞE ARMAN'A VERDİĞİ RÖPORTAJ DA MASTUFA ERDĞAN'IN KENDİSİNİ ALDATTIĞI YÖNÜNDE ÇIKAN DEDİKODULARA ESPRİLİ YANITLAR VERDİ!

Kesin 36 bedendir ve yağ oranı benden düşüktür!

Şehrin hem içinde hem dışında. Güzel bir ev. Kocaman, aydınlık, ışıklı üç katlı bir ev. Özenmiş. Orayı yuva yapmış, her şeyi ile tek tek ilgilenmiş.

Eşinizin dansçı bir kızla ilişkisi olduğu söyleniyor, ne diyorsunuz?

- Ne diyebilirim ki? Ben sürekli içlerindeyim. Hangisi olduğunu merak ediyorum! Kesin 36 bedendir ve yağ oranı benden düşüktür!

Demek durumu tiye alıyorsunuz...

- Mustafa'nın dansçı bir kızla ilişkisi olması komik olurdu, çünkü daha önce denediği bir şey. Benimle evlenmeden önce bir sürü dansçı flörtü olmuş. Bunların hepsini biliyorum. Ama artık bunlar geride kaldı. Hamileyken bile ihanet etmedi, şimdi bebeğimiz varken de etmiyordur. Yüzde 99. 9 eminim. Ama tabii her zaman yüzde 0.1'lik bir pay vardır.

Siz nasıl duydunuz bu dedikoduyu ve tepkiniz ne oldu?

- Paris'teydim, haberi telefonla aldım. Hiç öyle serinkanlı filan davranmadım, yüreğim ağzıma geldi. Hemen Mustafa'yı aradım,'Bana bak, böyle böyle söylüyorlar, skandal olur, var mı böyle bir şey, varsa söyle ona göre davranayım' dedim. Gülmeye başladı, 'Deli misin sen?' dedi. Durumla o kadar eğleniyor ve alay ediyor ki. Bu sabah sen gelmeden de, 'Ayşe de soracaktır' dedim. Yine gülüyor. Şöyle diyeyim, adamın gözlerinin içi parlıyor, hoşuna gitti galiba bu dedikodular!

Kızın adını veriyorlar, yemin billah ediyorlar, hiç mi kuşkulanmıyorsunuz...

- Neymiş adı? Sen ne diyorsun, çıkar mı böyle bir şey? Valla ne diyeyim bilemiyorum, takip etsinler o zaman. Adam, her gün evinde, iyiyiz mutluyuz. Ama belli mi olur. Ben şöyle bakıyorum olaya: Bizde adettir, popüler insanların ayrılmaları, iniş- çıkışları, boşanmaları hep iyi malzemedir. Haber yoksa da yaratacaksın. Ama bak Yenişafak'a dava açtım, 'Mahkemeye başvurdular, boşanıyorlar' yazmışlar. Yok artık deve, senin benim evliliğime kastın varsa, ben de seni dava ederim! Sonra da asistanımı arayıp, 'Kusura bakmayın öyle bir duyum aldık!' demişler. Bu işler duyumla- muyumla, olmaz, kanıtlayacaksın.

Biliyorsunuz Hülya Avşar'ın da başına benzer şeyler geldi, Allah benzetmesin tabii, reddetti reddetti...

- Ret mi etti?

Başta reddetti ya, sonra kabul etti...

- Evet çünkü bir düzine çıktı! Bizde öyle bir şey yok Allah'a şükür!

Bütün bunları yaşamak nasıl bir şey? İnsanların gözünün bir şekilde sizin hayatınızda olması? Tam da hayatınız düzene girmişken...

- Benim hayatıma ancak buradan vurabilirsin. Çünkü hem mesleğimde hem özel hayatımda, bir insanın sahip olmak isteyeceği her şeye sahibim. Temeli sevgiyle kurulu bir evliliğim var, huzurluyum, mutluyum. Bakmaya kıyamadığım lokum bir oğlum var. Kocam desen, hoş, saygın bir adam. 'Hocam, hocam' diye peşinden koşuyorlar, gerçi ben 'Hoca yok, camiye gitti!' diye dalgamı geçiyorum ama olsun yine de hoca. Kariyerime baktığın zaman, olduğum yerden çok memnunum. Eskisi gibi tedirgin değilim, kendimi ifade etmekte zorlanmıyorum, seçiciyim. Albümümü yaptım, 15 gün daha koşturacağım, ondan sonra bütün yaz benim. İyiyim yani. O yüzden de, bu dedikoduların çıkmasını adetten buluyorum.

Peki kim çıkarıyor bunları? Demet Akalın mı?

- Yok canım, daha neler! Bir kişi değil, bir sürü insan. Bizde şöyle olur: Bir kadın hamile kalıp doğum yapmışsa, o 20 kilo onun üzerinde kalmalı, biraz alaturkalaşmalı, mesleğinden uzaklaşmalı. Budur yani. Biz de 'Oh kadın bitti!' diye rahatlamalıyız. Ne yazık ki, bende öyle olmadı. Bir süre ortalıkta yoktum, onlar da bu sukünete alıştılar. 'Ha tamam kadın yok oldu' derken, ben yeni bir albümle ortaya çıktım. E sinir tabii. Üstelik duruşuma, imajıma her şeyime dikkat ediyorum. Yanlış yapmamak için, fikrine inandığım insanlara danışıyorum. Bir sürü teklifi kabul etmedim. Çok önemli paraları reddettim. Ne jürilikler, ne gündüz kuşağı programları. Sürekli her şeyi kaliteli yapmaya çalışırken, her şeye bu kadar özen gösterirken bu olup biten nedir ya!

Siz mutlusunuz diye insanlar sizi ayırmaya çalışıyor...

- Aynen öyle! Benim resimde eksik bir şey yok. Bu evliliğin bana ve mesleğime getirdiği kısıtlamalar da yok. Sahneye çıkıyorum, işimi yapıyorum, konserimi veriyorum. Mustafa 'Provadayım sabaha kadar' derse arıza yaratmıyorum. Bizimki gibi örnekler fazla değil etrafta, herkesin vazosu bir yerlerden çatırdıyor...

Peki kocanızın gerçekten bir ilişkisi olsa haberiniz olabilir mi?

- Nereden olacak? Olmaz tabii.

Allah korusun böyle bir şey olsa, görmezden gelebilir misiniz? Çocuğunuz, mutluluğunuz hatırına...

- Zannetmiyorum, yapım böyle bir şeye müsait değil. Mustafa'ya yakıştırmam bir, görmezden gelmem iki. Daha doğrusu, burnundan getiririm! Zaten söyledim Mustafa'ya 'Bana bak bu aralar dikkatli ol!' dedim. Gerçi bu laf bir süredir varmış, birkaç dostuma söyledim, 'Ooo günaydın!' dediler, meğer onlar da dedikoduyu duymuşlar ama beni üzmemek için söylemiyorlarmış...

TOPUKLARIMA HÁLÁ BEPANTEN SÜRÜYORUM

Nasıl uyutuyorsunuz Atlas'ı?

- Valla, utanıyorum söylemeye ama hálá ayakta sallıyorum. Birkaç yerde okudum, yatağa koyun, ağlaya ağlaya kendi kendine uyumasını öğrenir diye. Beynime silah dayasan yapmam. Bacaklarım kopuyor ama hálá sallıyorum. Bir de ninniler söylüyorum, o da 'Hı hı hı hı hı' yapıyor, o da bana ninni söylüyor, sonunda o uyanık kalıyor, ben uykuya dalıyorum...

Bakım ve güzelliğinizle eskisi kadar ilgili misiniz?

- A tabii. Gel banyomu göstereyim. Yaşadığım her evde banyomun kocaman olmasına özen gösteriyorum, ancak kremlerimi sıra sıra dizince rahat ediyorum. Ve tabii ki hálá topuklarıma Bepanten sürüyorum, hiç bırakmadım, bak nasıl pembeler...

MUSTAFA'YA MİNNET BORÇLUYUM

Aşk, sevgi bir yana ben Mustafa'ya minnet borçluyum. O kadar huzurlu bir hamilelik yaşattı ki bana. O kadar çok ve istediğim şekilde yanımdaydı ki. Aşerdiğimde, geccenin bir yarısı fırlayıp erik almasından bahsetmiyorum. Bu evde geçti hamileliğim, bir de Antalya'ya çok gittik geldik, Antalya'da kaldığımız gizli, güzel bir yer vardı, o kadar çok denize girdim, yüzdüm, yedim, içtim ki. Acayip sorunsuz, mutlu bir hamilelikti. Belli bir aydan sonra kilo alışım hızlandı, ne giyeceğimi bilemedim, makyaj yapıyorum yüzüm bir tuhaf duruyor, fön bile yakışmıyor. Bedenim benden çıkmış, yüzüm, saçım başka bir şey olmuş. Ama işte Mustafa, bedenimi, saçımı, karnımı çok sevdi, o zaman sen de kendini seviyorsun. Doğuma da güle oynaya gittim...

MUSTAFA HARİÇ HERKES KİLO VERDİN DİYOR

Mustafa, Adolf Hitler gibi. Birlikte çalıştığı bütün kızların yağ oranını ölçüyor, benimkini de. Sanki Nazi kampındayız. Herkes bana 'Çok kilo verdin' diyor, Mustafa hariç. Sürekli egzersiz halinde bir adam. Günde 8 saat filan çalışıyor. Koreograf ama o gösteride izlediğin bütün dansları o da yapıyor. Ona 'Egzersiz yaptım' deyince gülüyor, burnundan ter damlamadan yapılan egzersiz, egzersiz değilmiş!

BENİM OĞLUM

MUHALLEBİ DEĞİL KEREVİZ SEVER

Atlas'ın favori yemeği, brokoli ve kereviz. Zaten sadece organik yiyor. Bahçede yetiştiriyoruz. Maydonoz, roka, tere, nane, domates, salatalık, aklına ne gelirse var. Kim mi uğraşıyor? Tabii ki Mustafa. Her gün 12 gibi çıkar evden. Erken kalkar, sporunu yapar, serasıyla ilgilenir. Ve tabii Atlas'a vakit ayırır, bir buçuk saat kadar baba-oğul baş başa. Biz kenara çekiliyoruz. Vecihe Hanım odasına gidiyor, ben de ortalıktan kayboluyorum, çok şeker vakit geçiriyorlar. Ben Mustafa'nın hayatı, bir baba olarak Atlas'a çok güzel bir şekilde anlatacağına inanıyorum.

YILDIZ TİLBE'Yİ HANDE YENER ZANNEDİYORDU MUSTAFA

Mustafa ile ilk tanıştığımda, Demirciköy'de yaşıyordu. Sadece NTV ve CNN Türk izliyor, Radikal ve Cumhuriyet okuyordu. Tabii ben onun hayatına girince, düzenini biraz bozmuş oldum: 'Hadi Kral TV'yi ve Power'ı açalım, Canlı Canlı'yı izleyelim!' O da sesini çıkarmıyordu. O ilk zamanlarda, o kadar yabancıydı ki bu camiaya, Yıldız Tilbe'yi Hande Yener zannediyordu! Bana hálá çok şaşırır. O tabii Aristo, Marx, mitoloji filan takılıyor ya. 'Benimle daha anlaşılır konuş!' diyorum, gülüyor. Biz, farklılıklarımızla eğleniyoruz. Benden bir tane daha çekilmezdi bu evde ama Mustafa'dan da bir tane daha çekilmezdi. Benim cinliğim ve hiperaktifliğimle onun sükuneti iyi gidiyor, birbirimizi tamamlıyoruz.

LOHUSALIK SAÇMALIKLARI

Lohusalık nasıl geçti? 'Saçmalamışım' dediğiniz şeyler yaptınız mı?

- Yapmaz mıyım? Yaptım tabii. Atlas'ı 11 ay emzirdim, yeni bitti daha. Gerçi hálá huzursuzsa 'Sen gel bakalım' diyorum, emziriyorum, hemen sakinleşiyor. Daha yoğun emzirirken, haliyle hep evdeydim, 6. ay filandı, bana bir haller oldu. 'Dur bir sahneye çıkayım, kendimi göstereyim' tripleri yaşadım. Ve saçmaladım. Hem emziririm hem şarkı söylerim hesabı. Pompam kuliste bile yanımdaydı, vücudumun bir uzantısı gibi, sütü sağıyorum, buz kutusu içinde şoföre teslim ediliyor, süt hooop eve gidiyor. Daha da acayibi Kıbrıs konseriydi. Sürekli süt sağdığım için terliyorum, kafamın içi bile terliyor, saçlarımdan ter akıyor ama ben güya çaktırmıyorum ve sahneye çıkıp 'Ben sana abayı yaktım!'ı söylüyorum. Tabii olmadı. Orası ne rezervasyondan doldu taştı, ne de ben sahnede iyiydim. O yüzden 11 ay bekledim.

Kıbrıs'tan da süt yolladınız mı buraya?

- Aman sorma! Burada kasaplardan koliler alındı, içine buz döşendi, kilolarca buz, benim elimde süt sağma aleti, sağıyorum, otelin dipfrizine konuyor, sonra buraya geliyor. Durumu iyice abarttım...

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title